Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Szkoda, że nie umiem pisać pełnowymiarowych tripraportów, bo dużo ciekawych myśli miałem. Przykładowo, widziałem siebie w wieku 40+ lat, z żoną i dzieckiem, jak wychowywałem to dziecko, itp.. Także przemierzanie pustyni, gdy na słuchawkach leciał The Switch and the Spur... Potem opiatowa apatia przy Radio Friendly Unit Shifter - muzyka mocno kierowała tripem. Do tego dilacja czasu i "spowolniona", acz niezakłócona, umiejętność pisania na klawiaturze (vide posty w Tasiemcu).
Dobry trip, kiedyś powtórzę. Jednak - nieprędko.
DymPaliKali pisze:podczas gorączki też czuje się odrealnienie, może nie tak duże jak po dysocjantach ale też
Nad tym że mi się nie spodobało nie ubolewam zbyt mocno bo profil działania dysocjantów nie jest tym co lubię najbardziej.
WawaEndrju pisze:To całkowicie normalne dla MXE. Szkoda tylko, że to złudzenie i ślepy zaułek :wall:
DymPaliKali pisze:z tego co się orientuje to zanim wyjmiesz szpryce jesteś już rozjebany, więc nie polecam
To tylko filmowo/dziennikarskie chuje muje - ćpuny z wbitymi pompami w łape.
WawaEndrju pisze:To całkowicie normalne dla MXE. Szkoda tylko, że to złudzenie i ślepy zaułek :wall:
Nic tak szybko nie działa. Zawsze się zdąży szpryce wyjąć.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.