Podzielcie się wrażeniami bo spróbowałbym. ;-)
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
chlorekturbokofeiny pisze:Ludzie nie bawcie się z tatarakiem , z tej jebanej Legal Highs to tylko gałka na mnie działa. ( z tych co próbowałem a było to : kocimietka , muchomor , piołun , chmiel , i jakieś inne chujostwa )
Też spróbuję tataraku ale raczej sam go sobie wykopię. Szkoda pieniędzy na coś co rośnie przy pierwszy lepszym stawie.
@Buka57, saperka to chyba najlepszy sposób na wyciągnięcie kłącza.
[ external image ]
Za 2-3 dni zjem świeże 20cm kłącze tataraku z allegro
Breslau jest niemieckie!
Dzielnicowy pisze:Kuba saperka średnio daje radę.Mi kiedyś cała się powyginała jak kopałem tatarak nad brzegiem stawu. Już lepiej na łowy pomaszerować z normalnym szpadlem
Swoją drogą, to robiłeś to według przepisu czy tylko jadłeś ?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.