Natomiast dropsy na MDMA jadłem ostatni raz wiosną 2009roku i był to raczej jednorazowy rzut. Era tablet z MDMA skończyła się dla mnie w pierwszej połowie 2008 roku. Potem pojawiły się myszki i rolexy rzekomo na 2C-B, a potem było już z górki, bo zaczęto ładować w tabletki wszystko co popadnie, głównie zjebane piperazyny :-( Także jeśli chciał bym przeżyć jeszcze raz ową extazę to napewno nie kupię dropsów z nie wiadomo czym, tylko MDMA w krysztale.
A teraz co się dzieje???
Uwierzcie dużo moich znajomych zapłaciło by, może inaczej PRZEPŁACIŁO by, za dobre dropsy na MDMA.
Przez 3 lata nie byłem i nie jestem wstanie ogarnąć sobie, dropsa na MDMA, trafiają się jakieś same gówna.
Bardzo kurwa tęsknie do tych czasów.
Może jakoś wszyscy wspólnymi siłami zmienimy obraz sytuacji????
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.