Kurde siedzę i sram pod siebie bo jestem już na zawiasach a tu zgubić worek gdzieś na drodze... omg
Z góry dziękuję za odpowiedzi /ewentualnie moderatora ;)
a tak swoja droga apropo drugiego pytania, zbierano komuś z was odciski po pierwszej wpadce?
78ltcm pisze:OK dzięki wielkie za odp. ufff od razu ulżyło :)
a tak swoja droga apropo drugiego pytania, zbierano komuś z was odciski po pierwszej wpadce?
Tą zgube to pierdol, nic nie bedzie na 100proc, wpadasz w paranoję.
a tak by the way... tamten worek o którym pisałem w styczniu, znalazłem po paru dniach gdzieś na poboczu :-D :-D jakim cudem tyle leżał sam nie wiem...
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.