Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
dex-dopalacz
alko
48
8%
jaranie
167
28%
mieszanka
26
4%
czosnek
42
7%
grejpfrut
75
12%
psychedelik
26
4%
Gałka muszkatołowa
14
2%
więcej dexa
100
17%
odpowiada mi sam dex
65
11%
inne
41
7%

Liczba głosów: 604

ODPOWIEDZ
  • 418 / 2 / 0
nie ma to jak THC do dekstoliny, można i bez niej osiągać stany porządane, no ale na buszka ciśnie, cieśnie :)
  • 207 / 2 / 0
Więcej dexa ;]
Jestem Dzieckiem Bożym objętym specjalną troską. :)
  • 776 / 2 / 0
Stary, poczciwy cipacz jest moją ulubioną dopałką do deksa. Dobre BXM nie jest złe!
Jaranie też zawsze jest w porządku, jak do każdego psychedelika.
wspierałem wspieram wspierałem przemysł farmaceutyczny

ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore %-D
  • 216 / 6 / 0
Gdybym miał dostęp to jakaś tryptamina, lubiłem DXM jak brałem 60mg fluoksetyny.
Ale odpowiem jak inni: więcej DXM %-D
A jak już trawka to przed dexem zapalona.
A... zapomniałbym... 450mg DXM, a po tym 100 mg metamfetaminy.... nie brałem MDMA, ale to też jest potężna MIŁOŚĆ
  • 210 / 12 / 0
dlaczego w tej ankiecie ma kody?
wszystko oprócz gałki- nie próbowałam.
masz racje jasiu tryptaminy do deksa sa spoko, wogóle wszystko co psychodeliczne do niego pasuje
W ciemności napędzanej chemią dalej i głębiej śnić. Sny i chemia,  więcej chemii więcej snów. I ciągle dalej w ciemność, w sny szalone, w opetane głębie i w  źrenice jak otchłanie.
  • 580 / 4 / 0
*(Gdyby nie solny charakter cipacza, pewnie byłby to moj nr 1. Ale dwa razy jej próbowałem i za drugim razem doznalem porazenia zoladka na 3 dni- jedno rzyganie i inne nieprzyjemnosci...)

* bardzo dobrze wspominam palenie (starych, "dobrych") dopalaczy na zejściu deksa- dodatkowe odrealnienie :) mj tez sie sprawdza

*grzyby+ dmx- mialem okazje tylko raz, ale za to było ciekawie wizualnie :)
  • 10 / / 0
Zdecydowanie alkohol. Popijanie tabletek Acodinu to jest to :-D
Mieszanie z mj też się zdarzało, ale po nim zwykle następowały bad tripy :-/
Żyj szybko, umrzyj młodo i pozostaw po sobie ładne zwłoki.
[Jimi Hendrix]

Całą noc nie mogłem spać,
Amfetamina ma gorzki smak.

I dobrze! :D
  • 640 / 6 / 0
A ja lubie dex alkohol i trawa.To jest wolność.To jest delektowanie się życiem co do kropelki
  • 3732 / 45 / 0
Hmmh, ciezka sprawa, dex jest dobry niemal do wszystkiego. Na pewno nie alkohol, bo to profanacja i splycanie odczuc, trawy nie lubie, chyba, ze z DXM. ;-) Ja raczej traktuje DXM jako dopalacz do innych dragow, nie odwrotnie. Stawialabym na sally, ale z grzybami, LSA i 4hometem tez bylo bajecznie. Z benzadymina jest tez niczego sobie, jak sie ostatnio okazalo. Mimo wszystko zaznaczylam ´inne´, bo jednak trip z Szalwia najbardziej rzutowal na moje zycie.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 5774 / 1184 / 43
Zaznaczyłem mieszanki z sentymentu do najlepszego dexowego tripa jakiego doświadczyłem.
Dlaczego na liście nie ma lecytyny ?
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2011 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.