Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 159 / 6 / 0
Huraaa! w koncu po dosc dlugiej przerwie ( 4 miechy ) sprobowalem co za temacik sie 3ma ... powiem tak, przyjalem moze z 0,3g ( duuuzo malych grudek ) - zajebiscie ! daaawno sie tak pozytywnie nie czulem ^^
  • 1098 / 6 / 0
Tez wlasnie zapuscilem w kanalizacje 150mg fety bo 4-5 miechach przerwy... Wejscie mnie rozjebalo %-D
  • 45 / 1 / 0
kupilem dzisiaj sztuke bialego przycisniety koniecznoscia zarwania nocy nad projektem na uczelnie. towar jest dobry jak na standarty mojego miasta. kreski wciagalem w odstepach ok 2h po ok. 100 mg kazda.

postanowilem zaopatrzyc sie w napoj izotoniczny, ktory jak wiadomo dobrze nawadnia organizm a ja po bialym (chyba nie tylko ja z reszta) mam tak, ze jak sie na bani napije to prawie od razu musze leciec do klopa.

wszystko bylo fajnie dopoki nie napilem sie napoju (wypilem ok. 1/5 z 0,75 l). nagle poczulem, ze zaczely mi dretwiec dlonie i stopy, do tego plytki oddech, wiadomo - jak po przedobrzeniu ze spidem :-/ . dodam, ze zaczalem pic napoj ok. o,5 h po wciagnieciu ostatniej kreski.

Sklaad napoju: woda, glukoza, maltodekstryna, regulatory kwasowości – kwas cytrynowy, cytrynian sodu, cytrynian potasu; stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; barwnik: żółcień chinolinowa, acesulfam K, aspartam; niacyna, kwas pantotenowy, biotyna, witamina E, witamina B6; substancje konserwujące: E202 (Sorbinian potasu), E211 (Benzoesan sodu), źródło fenyloalaniny

jest moze ktos z wiedza pozwalajaca stwierdzic czy to mozliwe zeby izotonik podbil dzialanie spida?
  • 2518 / 27 / 0
Jestem pewien, że wspomnianą reakcję organizmu nie wywołało połączenie napoju izotonicznego z amfetaminą. Raczej sama feta. Z tego co napisałeś to i tak wypiłeś dość mało, Ja jak jestem pod wpływem jakiegoś stymulanta to wypijam ok 1-1,5litra wody na godzinę. Ale to zwykłej wody źródlanej zazwyczaj. Jak dużo zażyłeś i jakiej jakości była twoja amfetamina? Ja osobiście stawiam, że właśnie było to białko, a napój nie miał nic do tego.
  • 2362 / 28 / 0
Napój nie miał nic do tego, w pełni zgadzam się z Dzielnicowym. Przedawkowałeś amfetaminę, gratulacje. W Polsce to niebywała rzadkość %-D
BS
  • 45 / 1 / 0
mam biale od takiego starego zgreda, ktory jest hurtownikiem. twierdzil, ze czyste ale nie wiem. dawno nie wciagalem wiec nie mam porownania..

edit: juz lepiej, dretwienie przeszlo. a sie k@#$ pospinalem... :wall:
  • 3362 / 349 / 0
ja dodam tylko, ze po czystej fecie - lub juz niekoniecznie czystej, ale takiej 85% - czuc, ze mozg ci sie smazy, dlatego czesto jest minimalnie mieszana z tynkiem aby gimbusy sie nie pozabijaly.
  • 14 / / 0
Może ktoś bardziej doświadczony zna odpowiedź na moje pytanie...
Otóż biorę amfetaminę od niemal 3 dni - wcześniej żadnych stymulantów, poza tygodniowym ciągu na metkacie. To było dawno więc się nie liczy, nie mam tolerancji.
W pierwszy dzień raz poszło 100mg, do nosa. Czułem silne pobudzenie przez jakieś 6 godzin, po czym przyjąłem kolejną porcję - tym razem 200mg, znowu było fajnie, bo już mi brakowało... no wiecie. Dzisiaj pierwsza kreska - również 200mg odmuliła dosyć sprawnie faze po alkoholu. Po powrocie do domu o 22 (3h od przyjęcia) postanowiłem dorzucić, mimo, że było fajnie - chciałem jeszcze lepiej. Tym razem paliłem z tytoniem. Zaczęło działać jak trzeba, ale to nie było to co poprzednimi dwoma razami. Dlatego też zdecydowałem się na podanie per rectum ze względu na biodostępność. Było to 2h temu - na wejściu lekko głowa mi się "zjeżyła", ucieszyłem się, że znowu jest tak jak być powinno.
Niestety moja radość minęła, ponieważ teraz po tych 2 godzinach chcę mi się spać i jeść, co chyba nie powinno wystąpić? Odczuwam bardzo słabą stymulację umysłu. Ciało rozleniwione, no i te piekące oczy, senność. Myślałem o kawie albo energetyku, może to coś da...
Zostało mi jeszcze jakieś 300-400 mg towaru tak na oko. Zdaję sobie sprawę z tego, że towar jest średniej jakości, ale dlaczego wystąpiły u mnie takie reakcje paradoksalne? Pójdę do całodobowej apteki i zaopatrzę się w sprzęt do iniekcji. Zamierzam za kolejne 2 godziny wreszcie poczuć moc - oczywiście podejdę do tego ostrożnie. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Dam znać jak poszło.
Napiszcie, co sądzicie o tej dziwnej (przynajmniej dla mnie) sytuacji.
  • 410 / 8 / 0
towiec pewno masz chujowy. kiedyś jak waliłem jeszcze to 3 dnia nawet chodziłem nastrzelany jak meserszmit. fakt faktem, że musiałem oczywiście zwiększać dawki i waliłem tylko w nos
  • 5774 / 1181 / 43
Ile u Was wychodzi szczurów z worka ??
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.