Przede wszystkim to nie siedzieć na trzeźwo na tym forum.
np. połowić ryby (próbowaliście kiedyś łowić po fecie:-)??
Ugotować sobie coś zajebistego... Pojeździć rowerem... Poukładać pliki na kompie
A jeśli nie dajecie rady to weźcie się naćpajcie bo trzeźwość jest nie dla was... jak was przyszpili to życie was do niej zmusi, prośbą albo groźbą.
Przeczytałem ten artykuł po powrocie do domu. Ależ było moje zdziwienie
Dzielnicowy pisze:Fakt, to forum nakręca żeby coś zażyć.Przede wszystkim to nie siedzieć na trzeźwo na tym forum.
jak mam megaciśnienie, a wiem, że nie mogę się niczym uwalić, to kupuję czekoladę, nie wiem jakim cudem, ale po opierdzielniu całej tabliczki ciśnienie na branie czegokolwiek opada do stopnia, w którym można względnie je ogarnąć.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.