Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ale odpowiem jak inni: więcej DXM
A jak już trawka to przed dexem zapalona.
A... zapomniałbym... 450mg DXM, a po tym 100 mg metamfetaminy.... nie brałem MDMA, ale to też jest potężna MIŁOŚĆ
wszystko oprócz gałki- nie próbowałam.
masz racje jasiu tryptaminy do deksa sa spoko, wogóle wszystko co psychodeliczne do niego pasuje
* bardzo dobrze wspominam palenie (starych, "dobrych") dopalaczy na zejściu deksa- dodatkowe odrealnienie :) mj tez sie sprawdza
*grzyby+ dmx- mialem okazje tylko raz, ale za to było ciekawie wizualnie :)
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Dlaczego na liście nie ma lecytyny ?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.