cube_ pisze:a ja sie tak spytam... ile wy macie lat , ze potrzebujecie wspomagaczy zeby chciec sie bzykac ?! mi tam sie chce prawie zawsze i wszedzie hehehe:D
Ciekawe czy na cipaczu by Ci się chciało
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Tak, yerba robi cuda z pauką.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik pisze:Jak bili dresiarze mojego kolegę, a ja się dusiłem też nie miałem ochoty. Jak biłem się z ojcem. I w kilku takich sytuacjach.
offtop za duzy.
pozdrawiam.
EDIT: znalazłem w necie informację, że podobno korzeń lukrecji pomaga na pssd, ktoś coś o nim słyszał?
Obecnie można kupić na allegro w niezłej cenie sześćdziesięciu kilku złotych preparat T-100 firmy olimp. Opakowanie zawiera 120 kapsów co przy dawkowaniu 4 kapsów na dobę daje 30 dniowy cykl. Oprócz DAA jest tam kilka dodatków. Na pewno jest produktem lepszym niż ten, którego używasz.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.