Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
2. To wyszło jakieś ponad 6 ml.
no ale to OT
Na pierwszy raz 1ml wystarczy? Czy może więcej? Co mogę po tym odczuwać? Senność?
Sennosci po takiej dawce na pewno nie bedzie - conajwyzej, jesli masz nizsza (tzn. naprawde niska) tolerancje zawroty glowy, podobne do tych alkoholowych.
Ja wciaz nigdy nie polalem wiecej niz 2ml na raz, z dolewkami ok 1-1,5ml co pol godziny/godzine. I to jest generalnie dawka, ktora swietnie sprawdza sie na imprezach - po kilku godzinach wszyscy po alkoholu zaczynaja byc coraz bardziej smetni, podczas gdy ja czuje sie coraz lepiej.
Max ok 10ml w ok 5 godzin.
Do codziennego zapodawania wieczorem - 1,5ml, potem 1ml dolewka i wsio. I nawet po takiej dawce na drugi dzien utrzymuje mi sie swego rodzaju wstret do ok 16'astej. Moze i dobrze.
Moja najwyższa dawka to ok 2ml
Na pierwszy raz przyjąłem 1,5ml i nie było wcale słabo,czułem się strasznie najebany..
Przeciętnie pije 1,0 do 1,8 ml co 3,4 h i jest całkiem nieźle...:)
Najwięcej jednorazowo wypiłem jakieś 3,5ml. Po jakichś 20 minutach nastąpiła utrata przytomności.
A bez zaśnięcia najwięcej wypiłem jakieś 6ml rozłożone na cały dzień.
Jednak o wiele przyjemniej działają na mnie dawki w okolicach 1,5ml-2ml. Picie większych ilości imo mija się z celem, chyba, że ktoś lubi po prostu tracić przytomność.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.