4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 182 / / 0
polecam powyższą wariacje przepisu cięzkiej bomby w wykonaniu mrBottoma - miodzio, jak dla mnie nie do zepsucia reakcja, szybka do zrobienia a działa jak trzeba ;)
Byleby znów baka była jak dawniej, i byle apteka otwarta do pólnocy najmarniej
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
  • 251 / 1 / 0
Miło, że jednak ktoś docenił :)
Uwaga! Użytkownik mrBottom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1520 / 72 / 0
Paczka w 14,5ml? Nieporozumienie, nie lepiej było by przefiltrować jedynie 6ml płynu?
@sigzour co Twoim zdaniem można popsuć w syntezie metylokatynonu z pseudoefedryny?
tekst powyżej =/= prawda
  • 251 / 1 / 0
A Ty masz jakiś problem z tym moim przepisem? Masa ludzi nowych w temacie narzeka, że ma problem ze znalezieniem jednego na pewno działającego przepisu. Chyba fajnie, że opublikowałem i komuś się przydał? Z czasem go pewnie ulepszę.
14 ml płynu? weź pod uwagę, że nie każdy puka w kanał i nie dla każdego istotna jest mała ilość.
A filtruje się faktycznie chujowo. Lepiej przez waciki kosmetyczne, wyciskane po fakcie.
Uwaga! Użytkownik mrBottom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1520 / 72 / 0
Mam z tym problem bo trzeba się jebać z filtrowaniem prawie 15ml zamiast 6ml.
tekst powyżej =/= prawda
  • 251 / 1 / 0
Dzisiaj trafił mi się nowy Sudafed (z powidonem, 2x6 tbl w blistrze).
surveilled pisze:
Powidon psuje nie tyle reakcję, co filtrację masy tabletkowej. Dobrze wiąże się z substancjami polarnymi, a taką jest pseudoefedryna, oraz, na dobrą sprawę, woda. Tworzy większe kompleksy cząsteczek (a.k.a. błotko), które nie chcą przejść przez filtr.
Zobacz oryginalny post
Metkat wyszedł, ale bez porównania z tym wcześniejszym. Z 720 mg pefki rezultat taki, że przez jakieś półtorej godziny miałem niezłego speeda, a potem to już tak, o.
Ale za to prawie bez zejścia, co mnie bardzo cieszy.

Przeliczone z proporcji @Ciężkiej Bomby
Rozpuszczone tabsy miały niestety kolor silnie czerwony, bo nie wpadłem na to, żeby spłukać ten jakiś tam tlenek żelaza :motz: Ponadto cholerstwo nie chciało się filtrować ani przed, ani po syntezie. Filtrowałem przez płatki kosmetyczne namoczone i zawieszone na brzegu kieliszka. Musiałem je wyciskać, inaczej nie dało rady. O filtrowaniu przez strzykawkę mogłem zapomnieć.

6 ml wody + paczka sf 720 ml
ocet= 1,98 ml (2 ml)
+
270 mg KMnO4 + 3ml wody

Wcześniej chłodzone przez 10 min w lodówce osobno, następnie dokładnie wymieszane i zostawione w lodówie na kolejną 1 h. Następnie wyciągnięte, pomieszane i zostawione na kolejne 25 minut. Wtedy drugie filtrowanie. Substancja zrobiła się ciemnobrązowa, dość rzadka i z przewagą ciemnych kłaków. Po jednokrotnym odfiltrowaniu stała się niemal krystalicznie czysta. Podanie doustne.
Nowy Sudafed jest do dupy.

@Satif, nie żołądkuj się, że wrzucam przepisy. Mnie to bawi, a okazuje się, że już tam się jednemu z userów przydały.
  • 634 / 3 / 0
Dolicz drugiego ;-) Przepis prosty, przystępnie opisany i co ważniejsze wychodzi z niego dość dobrze klepiący kot. Tym razem spróbuję go zostawić na godzinę w lodówce i pół-jedną w cieple, zobaczymy czy porobi mocniej ;>
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / / 0
Potrzebne rzeczy:

Neoafrin (960 mg) *
Kalium (400 mg) *
Ocet spirytusowy 10% (2 ml)
Strzykawka 20 ml
Chusteczki

Przy podaniu dozylnym dochodzi:

Strzykawka 5 ml **
Igla 0.5 **
Sol fizjologiczna (5 ml)

* To sa sugerowane przeze mnie wartosci. Jesli chcesz je zmienic, nalezy zrobic proporcje: ilosc pseudoefedryny przyrownac do 2,4; ilosc nadmanganianu potasu przyrownac do 1.

** Mam bardzo cienkie i gleboko osadzone zyly. Tylko dzieki temu, ze jestem blada z natury, je choc troche widac. Pielegniarki musza przy mnie po kilka podejsc robic. Jesli ktos ma podobny problem do mojego, to polecam moj zestaw, najlepiej sie sprawdzil, z grubszymi iglami mialam problem.

1. Ekstrakcja wodna z tematu metkatynon FAQ i opis syntezy.
2. Dolewamy do otrzymanej pseudoefedryny (960 mg) octu spirytusowego (2 ml, w przypadku tych proporcji, mozna troche wiecej). Mieszamy. Wstawiamy do lodowki na okolo 15 minut.
3. Wyjmujemy z lodowki roztwor pseudoefedryny z octem i dodajemy do niego sproszkowany (polecam po prostu rozgniesc tabletki, niz sie meczyc z sypkim KMnO4 i waga) nadmanganian potasu (400 mg, mozna troche wiecej, bo ma niska rozpuszczalnosc w wodzie). Mieszamy calosc. Wstawiamy do lodowki na 1 godzine.
4. Wyjmujemy naszego siersciucha z lodowki (powinien miec kolor ciemnobrazowy i konsystencje blota) i czekamy 20-30 minut, niech sie wytraca w tym czasie czarne chujstwa.
5. Filtrujemy przez strzykawke otrzymana substancje, najlepiej do jakiegos kieliszka. Przefiltrowana substancja powinna miec przezroczysty, ewentualnie lekko zolty kolor i lekko pachniec owocami. Jesli jest brazowy i mocno pachnie migdalami, to oznacza wieksze stezenie benzaldehydu w roztworze. W drugim przypadku nie powinno sie nic stac przy podaniu oralnym, ale przy dozylnym, to bym sie dwa razy zastanowila.
6. Tadam! Gotowe. Mozna zazywac.

Wiem, ze przepis nieco czasochlonny (pewnie w sumie stracimy ze 2 h), ale sie naczytalam, ze im dluzej kotek lezy w lodowce, tym lepiej klepie. Oczywiscie, bez przesady. Do 2 h chyba tak optymalnie.
  • 886 / 9 / 0
Przyznam rację jak kiedyś jeszcze pędziłem kota to zawsze dawałem do lodówki na 2 godziny. Wtedy jak go wyciągałem z lodówki na górze był już przezroczysty metkacik :D i dużo ciemno brązowego koloru od kalium. Wtedy tylko z góry zebrać metkat. Resztę błotka też przefiltrować. Później ten przezroczysty metka razem z tym co zostało z tego błotka przefiltrować. Najlepiej strzykawką 100ml, 50ml też się nada. W ten oto sposób otrzymujemy przezroczysty metkacik o dobrej jakości jeśli chodzi o domowe warunki. Zawsze przyjmowałem doustnie. Co jak co ale już niebawem trzeba będzie sobie kota zrobić :D
Ostatnio zmieniony 11 grudnia 2011 przez tinos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 251 / 1 / 0
Witam.

Postanowiłem podzielić się z Wami może nie rewolucyjnym, ale przydatnym wynalazkiem. Jest to naczynie ułatwiające filtrowanie składników kota (lub innych substancji) przy pomocy wacików kosmetycznych.

Wiem, że większość ludzi używa strzykawek z wacikami, ale ta metoda ma tą wadę, że trzeba się wysilać, łokcie bolą, a moje naczynie można odstawić i pozwolić działać grawitacji.

Nie chciałem zakładać nowego tematu, bo ten wynalazek to w sumie pierdoła, a jeśli nie pasuje do tego tematu, to proszę go przenieść w odpowiednie miejsce.

Potrzebujemy:
[ external image ]

1. Słoika bez etykietki, ale za to z zakrętką (ja używam takiego po dużym majonezie Kieleckim)

2. Grubej plastikowej siatki lub kawałka takiejż folii

3. Nożyczek + nożyczek do paznokci / czegoś, co przetnie zakrętkę od słoika, w ostateczności może być nóż

Czynności:
[ external image ]

1. Nakładamy niewyciętą folię na otwór, palcem wskazującym tworząc gniazdo zwisające do 1/3 - 1/2 wysokości słoika

2. Zakręcamy słoik nakrętką z wyciętym wcześniej otworem uważając, by nie wciągnęła ona zbyt wiele folii. Przy pomocy nożyczek tworzymy ok. 4 mm otwór na dnie gniazda.

3. Umieszczamy wewnątrz wacik, a następnie nasączamy go wodą.

4. Gotowe. Zabieramy się za filtrację.

Uwaga!
Nie wolno nalewać płynu ponad poziom wacika, nieprzefiltrowana substancja może ominąć filtr podczas filtracji, a już na pewno zanieczyści filtrat w momencie, gdy będziemy zdejmować z folii wacik by go odsączyć.

Uwagi mile widziane. Dziękuję za uwagę.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.