Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 984 / 6 / 0
@up
widać że faktycznie wyżarło ci to dziurę w mózgu, nawet pisać nie umiesz (pytanie czy analfabetyzm wtórny czy pierwotny?)
głupio wyszło...
  • 410 / 8 / 0
mec to szit, sztuka w 30 min ok towaru i tylko ogłupienie, nic przyjemnego (dawno już próbowane)
  • 2334 / 9 / 0
mefedron wersja demo. Cos jak metylon, a MDMA. Niby spoko, ale jak znasz pelna wersje, to moze possac palca.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 3 / / 0
ja ostatnio skorzystałem z dobrego sortu 4-meca (na 90% to on, u never know these days), było bardzo przyjemnie (długa przerwa) choć nie to co mef, ale miałem jeden zaskakujący objaw, którego nie znałem do tej pory - po kilku godzinach wciagania obraz kilka razy rytmicznie zatrząsł mi się w poziomie, efekt jak z taniego teledysku, kilka super szybkich ruchów prawo-lewo-prawo-lewo i z powrotem do normalności. ktoś doświadczył czegoś podobnego/czytał o tym i może mi powiedzieć o co chodziło?
  • 1522 / 73 / 0
tzw. oczopląs, zajeb mefedron dożylnie to przez większość peaku tak będziesz miał sasasasasasa
tekst powyżej =/= prawda
  • 116 / 2 / 0
ja sobie przez nockę skonsumowałem 5g i.v. i do ostatniego gieta na trzy strzały dosypywałem 100,125,150mg etkata i odziwo czułem jeszcze jakiś wjazd.
  • 161 / 2 / 0
Witam. Prosze was o pomocnä rade. Biore tabletki: Wyciäg z dziurawca
http://www.apodiscounter.de/laif-900-ba ... 43cee8dadf

tutaj macie opis po polsku dzialanie itd.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dziurawiec_zwyczajny

Ogölnie möwiäc ziolowy lek na lekkä depresje lub stany lekowe
Z tego co wiem nie zaleca sie brania antydepresantöw z takimi uzywkami ale to lek ziolowy wiec pytanie do was czy ktos juz cos podobnego mieszal i co o tym sädzice gdybym wziäl 4 mec podczas tej kuracji.
Doswiadczenie z uzywkami mam spore i cialo swoje juz poznalem ale wtedy nie bralem tego ziolowego leku.
Za pomocne uwagi z göry dzieki
  • 1522 / 73 / 0
Te leki ziołowe to maszyna do zdzierania hajsu; nie działają. Ćpiej ketony nie bój się!
tekst powyżej =/= prawda
  • 161 / 2 / 0
jest duza röznica miedzy prochem a krysztalem?Zastanawiam sie bo krysztal drozszy ale czy na tyle wydajniejszy????
  • 116 / 2 / 0
Przy podaniu i.v kryształ ma intensywniejsze pierdolnięcie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.