uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
Siemanko wszystkim ! Jestem ogólnie mało aktywnym użytkownikiem tego forum jednak bardzo pochłoniętym bakcylem hodowli tej przepięknej rośliny ;-) Jestem początkującym.Mam za sobą 3 sezony.Jednak dopiero ten ostatni był owocny.Wcześniej nie miałem szczęścia - złodzieje :-( Chciałem prosić was o małą ocenę mojej zeszłorocznej dziewczynki (purple power).Z różnych powodów reszta z 10 nie przetrwała ale została na szczęście ta jedyna ale za to owocna ;-)
Uwaga! Użytkownik GanjaFarmer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: omen »
i gdzie te fotki?
Uwaga! Użytkownik omen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
sory. oto foty.
Uwaga! Użytkownik GanjaFarmer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
następna
  • 31 / / 0
łodyga
  • 31 / / 0
i nastepna
  • 31 / / 0
Sory, że te foty tak póżno ale mi czasem to forum szwankuje.Niestety.......
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
GanjaFarmer pisze:
Sory, że te foty tak póżno ale mi czasem to forum szwankuje.Niestety.......
Sa bardzo ładne.

Kiedy doszły ?
Ile ze sztuki? wygladaja na dosyć duże: ok 2 m?
jak przygotowane miejsce?
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 22 / / 0
super krzaczory-gratuluje,napisz cos o palonku bo w tym roku chcialbym ja tez posadzic,i interesuje mnie czy jest dobra.Jaki plon z niej zebrałes i czy dało sie nią zbakać?
Uwaga! Użytkownik CoolPeople nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: omen »
no nie powiem nie poweimm.. sytee planty.. :-D
i dolaczam sie do pytania o plon i moc? ;-)

..peace..
Uwaga! Użytkownik omen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.