Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 462 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
[quote="onaJegoMac"]
jak można mixować opioida ze stymulantem? ]

Speedball? Z tą różnicą że nie opioid a opiat jako drugi składnik.

Rzyganie żółcią przy dawkach powyżej 75mg? Ja na pierwszy raz wrzuciłem 50mg i było ledwo wyczuwalne, to na drugi raz poszło 80mg, było lepiej już, ale to co mi się podobało to dopiero dawki 120-150mg. Jedyne na czym się przejechałem to dopicie kilku piw do takiej dawki %-D
  • 577 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Jako iz mam malo ciana a cpac trzeba bylem dzis po recke na Baclo.Powiedzialem ze chce recke i wypisala nawet nie spytala sie po co mi to :scared: W aptece sie pytala to na bol tak ? Ja mowie mniejwiecej :D Po jakim to czasie dziala narazie wrzucilem 50 mg.

E: Lekka jakby euforia albo se wkrecam ? Nic idzie 3 tabsa w kinol
E: Czuje sie jakby lekko najebany tylko troche inaczej lekka empatia zaraz idzie jeszcze 10 mg doustnie
E: Qrwa oczy mam jak bym zajebal kilo fety takie wielkie az w domu wyczaili %-D Siedze z kotem i zarzucilem jeszcze 100 mg i tak mi sie skojarzylo ze mam oczy wypierdolone jak moj kotek xDDDDDDD
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2009 przez cpunex, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 577 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
jasna kurwa spalem 0d 23 w nocy do 8 w nocy!!!!!!! Wstalem mowie o co kurwa chodzi stara nademna i stary ja zajebany jak szkop nie wiem o co chodzi!!! Nawet kabla od neta nie umialem podlaczyc !!! Pisze do jakiejs marzeny a nie wiem kto to jest omg taki zajeb ze szop
  • 187 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sab0taZ »
cpunex pisze:
jasna kurwa spalem 0d 23 w nocy do 8 w nocy!!!!!!! Wstalem mowie o co kurwa chodzi stara nademna i stary ja zajebany jak szkop nie wiem o co chodzi!!! Nawet kabla od neta nie umialem podlaczyc !!! Pisze do jakiejs marzeny a nie wiem kto to jest omg taki zajeb ze szop
hehe a wystarczyło poczytać wczesniejsze posty i wysnuc wnioski :) ... zreszta teraz juz wiesz wszystko :P
myślenie boli... ale jestem masochistą :)
:bongo: :psycho: :liść:
  • 14 / / 0
Baclofen - nie polecam. Tak jak tu pisali koledzy i koleżanki wcześniej, trzeba bardzo uważać z dawkowaniem. Ja straciłem przytomność (zapadłem w ultragłęboki sen) na prawie 36 godzin. Po przebudzeniu zero kumacji.
Tego paskudztwa nie należy brać spontanicznie, zaawansowane przygotowanie teoretyczne bardzo wskazane.
Uwaga! Użytkownik czosnkowyEkwiwalentOnanizmu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BabyShambles »
cpunex pisze:
jasna kurwa spalem 0d 23 w nocy do 8 w nocy!!!!!!! Wstalem mowie o co kurwa chodzi stara nademna i stary ja zajebany jak szkop nie wiem o co chodzi!!!
Jak bym słyszał tripa z moich jazd na baclo. Warto spróbować, ale na dłuższą metę to gówno jakich mało. Ładuje się długo jak sam skurwysyn, szczególnie po dużych dawkach - myślisz że już weszło, jest słabo i jeszcze dorzucasz. Potem się budzisz 24 h później we własnych wymiotach z maskotką w ręku i długopisem za uchem, wtedy masz pewność że w końcu weszło :-D

P.S. Gdyby ktoś mi zaproponował reckę na opakowanie Xanax'u 0.25 lub dawał do ręki 10 opakowań Baclofenu 25 mg - BEZ WAHANIA WZIĄŁBYM KOCHANE BENZODIAZEPINY.
I saw two shadow men on the Vallance Road
Said they'd pay me for your address
Oh I was so bold

I said you see these two cold fingers
These crooked fingers I show
You a way to mean no
  • 432 / 1 / 0
Bo jesteś jebanym głąbem, bierzesz to baclo sprzedajesz chętnym, a potem kupujesz zomireny 1mg a nie 0,25mg
off
  • 67 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: paroxetinum »
ja pierdole to baclo jest zajebiste :D
Uwaga! Użytkownik paroxetinum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BabyShambles »
Dzięki, na przyszłość tak zrobię :cool:
I saw two shadow men on the Vallance Road
Said they'd pay me for your address
Oh I was so bold

I said you see these two cold fingers
These crooked fingers I show
You a way to mean no
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
trzeba sie po niego w koncu udać do lekarza. Myślicie, że wypisze od ręki jak powiem, że dla mamy? czy musze swoje historie snuć?

i jak wygląda mix zolpidemu z baclo?
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.