Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 1095 / 34 / 0
Baklofen to niezłe ścierwo jest. Jedne z najwiekszych.

A dlaczego tak uważam?

Bo za każdą chwilę lepszego samopoczucia trzeba zapłacić 2x tyle gorszego.

Wrzuciłem 2 razy po 100mg w przeciągu 3 dni i na czwarty dzien wyraźnie hujowato się czuję, jakiś lękliwy, przestraszony, napięty. To zarzucam 1x25mg i od sytuacja się normuje, normalne samopoczucie. Kolejnego dnia qrwa to samo, napięcie i wogóle hujnia, wrzut 25mg - i od razu lepiej. Dzien kolejny - znów nie tak jak być powinno, wrzut 12,5mg i lepiej.
Dzisiaj w nocy budziłem sie w jakichs koszmarach i spięciach, z rana 10mg i jakby poprawa jest, ale i tak nie można nazwać tego normalnością.

Wniosek z tego taki, że baklofen z racji, że długo działa na receptory uzależnia fizycznie już od pierwszego razu i redukcja dawek niespecjalnie pomaga, no poprostu trzeba odpłacić za te lepsze samopoczucie pod wpływem.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 410 / 19 / 0
A to dużo czy mało? Nie znam się pytam powąznie bo robie do tego przymiarke.
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 268 / 0
W chuj za dużo. Weź 50mg na pierwszy raz i zobacz jak Ci z tym będzie. Zwiększenie do 75mg robi dużą różnicę a 100mg oznacza że możesz narobić przypału.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1205 / 10 / 0
Jak dla mnie baklo sprawdza się jedynie przy odstawianiu G po ciągach dzięki swojemu agonizmowi gaba-b. Potencjał rekreacyjny dyskusyjny, ale każda potwora znajdzie swojego amatora ;)
  • 2013 / 84 / 0
Napiszcie mi drogie narkomany - jak to wyskurwysynić od lekarza? Co mi sie dzieje ze zdrowiem?
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 761 / 13 / 0
Jak długo utrzymywały się u Was efekty odstawienia? Przez 3 tyg zeżarłem ponad 50 piguł 25mg. Od wtorku nie biore, ale ciągle jestem osłabiony, zaburzenia apetytu, lekkie stany depresyjne.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 2 / 0
U mnie zwykle efekty odstawienie utrzymują się tyle dni co brałem - 3 dni na baklo = 3 dni zjeby. Ale dłuższych maratonów w sumie nie urzadzalem
  • 1425 / 81 / 0
3 dni baklo = 3 dni zjeby - ma to sens.

Optymalne wrzucanie to takie, ze 1 dzien baklo 75mg i 2 dni przerwy, wtedy praktycznie nie ma zwal, ani pogorszonego samopoczucia.

Zwaly po baklofenie ciagna sie calkiem dlugo. Po kilkunastu wrzutach przez np 2 tyg to tydzien zajmie dojscie do siebie z czego po 5dniach bedzie juz lepiej, a pelne wyzdrowienie po 7 dniach. Wkurwiajace to jest, te dlugoo utrzymujace sie objawy zwaly. Niby wiele sie nie dzieje po wplywem, a takie slady zostawia.
  • 871 / 119 / 22
p4g4y0zzz(X) pisze:
Napiszcie mi drogie narkomany - jak to wyskurwysynić od lekarza? Co mi sie dzieje ze zdrowiem?
Mów, że masz okropną sztywność karku i szyi, bo przegiąłeś na siłce, a baklo już ci kiedyś bardzo pomógł w takim przypadku. Lub powiedz, że masz... uporczywą czkawkę. Najlepiej idź do młodego łapiducha, stare nie bardzo chcą przepisywać i wcisną ci Mydocalm albo Sirdalud lub... Ibuprofen. Ja chodzę do lekarza, który przepisuje bez problemu i jeszcze się pyta, czy jedno, czy dwa opakowania (po 25mg). Ale mam zwyrodnienie kręgów szyjnych i biorę baklo leczniczo. Rekreacyjnie czasem też - 100mg, bo po większej dawce kręcioł we łbie i paw. Libido mam po tym jak pięciu Rasputinów. :diabolic:
  • 1095 / 34 / 0
Miec baklofen to jednak dosyc fajna sprawa, tylko ,zeby tak bylo to trzeba trzymac sie zelaznych zasad, ze kazdy wrzut musi byc poprzedony 2 dniowa przerwa i jest ok. Najlepiej tez faktycznie nie hapac za duzo, a trzymac sie jak najnizszych dawek tak jak ktos napisal wyzej do 75mg (czasami zdarzalo dorzucac sie kolejne 25mg ekstra = 100mg i pojawialo sie bardzo subelne obnizenie samopoczucia next day, niby nic, ale to ponizej normy, a tego nie chcemy.

Na pewno jest czyms bardziej stosownym na zwykly dzien niz gbl, ktory jest az naddto rekreacyjny i czlowiek ma zbyt duze sklonnosci do pajacowania.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.