Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 268 / 0
:-/

Schizujesz się? Dla własnego bezpieczeństwa bym tego szajsu nie brał. Skoro masz już dobre zabawki po co Ci Baklofen? Będziesz spokojniejszy.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1095 / 34 / 0
Ja bierze klona to znikome prowdopodobieństwo ze potrzepalo.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 4807 / 268 / 0
Osobiście myślę że miał paraliż przysenny, który zdarza się przy baklofenie i zostawia nieprzyjemne uczucie że coś się w nocy stało.

Lub po prostu nic się nie stało.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1095 / 34 / 0
Moze też leżał w nieodpowiedniej pozycji (po b cialo rozluźnione to nie przeszkadzało) i stąd bóle.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1784 / 30 / 0
Baklofen obniża tonus mięśni. Po tygodniu brania ból każdego mięśnia to jest norma, można nadwyrężyć mięsień przy najbanalniejszych czynnościach, nawet leżąc w nieodpowiedniej pozycji. Nie polecam uprawiać sportów w ciągu %-D
ps. wystarczyłoby przeczytać ten wątek przed braniem, poruszane to było już parę razy
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 2 / 0
Witam, właśnie powróciłem od lekarza z recka na to cudo, i chciałbym sie dowiedzieć jakichs ciekawych miksów + jak bedzie w miksie alko+ziolo+baclo, a takze od jakiej dawki zaczac na poczatek, mam przepisane 2 tabl dziennie po 10mg. Oczywiscie oczekuje podpowiedzenie dawek na faze. Pzdr
Edit: Doczytałem sie juz ze mix z alko wyjebany w kosmos.
  • 1321 / 18 / 0
Ja dzis bez recki wyrwalem tylko 10mg x 50tabs. Moze w sobote walne 50mg z moja panna i zobaczymy 'z czym to sie je' bo o dziwo kupilem to naprawde na spiecie miesni %-D
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 1095 / 34 / 0
Rekreacyjnie to startować od 50mg, poczekać 2h, jak za słabo to kolejne 25-50, z tego może być 25 w klamkę.

125mg to takie optimum,
150mg dla 99% ogółu to maximum (efekt mocniejszy-lepszy niż 125mg, nic ponado się nie wyciśnie z b)
175mg to przedawkowanie, efekt typu "o kurwa nie mogę wpisać hasła na hypka",
200mg utrata przytomności na kilka/kilkanascie h, można się udusić wymiocinami bez problemu.

Podobnie jak z gblem podejrzewam, że większość panien jest wrażliwsza na baka więc dawkowanie jakie podałem jest dla gości.
  • 1321 / 18 / 0
Spojrz gdzie jestem najbardziej aktywny na forum, zią. Ja i moja panna G dobrze znamy. Pytanie tylko jak dlugo utrzymuje sie faza po baklofenie wzgledem G?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 1784 / 30 / 0
A ja dodam po raz kolejny: mnie, pomimo tez sporej znajomości z gieblem zeszmaciło 75mg przyjęte w ciągu 6h. Radzę ostrożnie z baklo %-D
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.