Ale snort dziala troche tak jakby bardziej inwazyjnie, moze troche ryj sie robi cieply jak tak szybko baklo wchodzi. Ciekawi mnie czy dzialanie zmienia sie przy rektalnym zarzuceniu heh.
Masz racje. Miałem błędne informacje co do biodostępności oralnej. Nie zmienia toi faktu, że zajebałem naprawdę sporą dawkę.
Od wczoraj baklo zaczęło dziwnie działać. Nie dość, że przestało mnie usypiać to jeszcze zaczęło spidować. W nocy mocno się zdziwiłem jak po 50mg zamiast usnąć jak dziecko to przez 3 godziny latałem jak po małej kresce. Na zagranicznych forach również znalazłem wzmianki o tym, że większe ilości mogą działać spidująco. Tyle, że tam była mowa o dawkach znacznie większych niż 50mg.
Jako antydepresant to tez sie nie sprawdza (poza tymi kilkomia dniami). Najlepsze zastosowanie to okazjonalny wrzut, albo zeby normalnie funkcjonowac jak zrobilo sie pusto w butli od gbla a trzeba czekac na nowa.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Daj sobie spokoj z ciagami na baklo. O ile pare dni na dawkach typu 50mg jest ok, to przy przewleklejszym zastosowaniu nie ma to sensu, bo pozniej bedziesz musial brac taka 50 zeby sie poczuc normalnie, pozniej ta 50 przestanie dzialac i bedzie sie robic lekowo.
Jak zdobędę kilka rzeczy, które prawdopodobnie pomogą na uboki baklo to do niego wrócę.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
The Light pisze:Napisz co się stało w nocy.
Nie pamiętam bo spałem.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).