zbigniewbsd pisze:Nie bierzcie tego za dużo, reakcja organizmu nawet na małą dawkę może trawć pare dni. Jakby komuś zmieniła się osobowość niech da znać, są podejrzenia że to cholerstwo może tworzyć nowe ścieżki neutonowe.
zbigniewbsd pisze:Nie wiem, był o tym program, chyba na Planete o ludziach z uszkodzonym mózgiem np. po udarze oraz o alkoholikach. W internecie znalazłem tylko to: http://kopalniawiedzy.pl/mozg-uszkodzen ... slowy,2074
Ja kiedyś chapnąłem 150mg i spoko myślę zjem jeszcze 25mg, zobaczę co i jak z tym baklo i później nawet już zalogować się do komputera nie mogłem (był problem z wpisaniem hasła).
pol90 pisze:Mam pytanie do użytkowników forum czy syndrom nie spokojnych rąk może być objawem ostawienia baclofenu?
Obecnie stosuję baklofen w ilościach 50-75mg podjęzykowo(znów, biodostępność około 3-krotnie większa niż oralnie) i głównym efektem jest całkowite zejście CA. W miare stosowania baklo zdaje się, że bupra zaczyna trochę mnie klepać, ale to zapewne efekt samego baklo. Oczywiście stosuję do tego antagonistów NMDA, GABA-A i GABA-B, coby tolerancji nie złapać i potem nie płakać nad swym losem. Jak trochu hajsu wpadnie to się dojebie antagoniste mu i będzie gitara.
Ktoś tu ma podobne doświadczenia?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).