Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 223 / 1 / 0
The Light pisze:
Jak sniffem słabo działa, można spróbować łyknąć. Na mnie w ten sposób działa mocniej i dłużej (albo ja wciągać nie umiem :-D )
Dokładnie mam to samo, lecz przy PmPPP: donosowo fajnie, ale serducho bije i zimny jestem, rozpuszczając grudkę na języku ciepło i przyjemnie bez wjazdu na serducho.
  • 1167 / 13 / 0
próbował ktoś kryształu?
nie chodzi mi o mikrokryształ etkat ale wielkie kryształy które trzeba skruszyć.
  • 2428 / 91 / 0
Ta , ja nawet mnie klepie tylko kurwa napiedalam go i napierdalam... przestać nie mogę , po kilkun-nastu dorzutkach śluzówka to jest dosłownie zmasakrowana... i kurwa znowu jest taka akcja że każda konsystencja mocno różni sie działaniem... no ja pierdole... Ale kryształki fkurwe wielkie i aż żal je rozgniatać :(
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
czyli kryształ lepszy? mocniejszy?
  • 2428 / 91 / 0
Powiedziałbym że tak , ale moja opinia to jest niesubiektywna ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
Ile sortów dokładnie tego jest? Bo ponoć duży i mały kryształ.
A mi się trafił mały kryształ i jeszcze mniejszy kryształ, miał ktoś takie cuś?
Pewno go posiekali żeby lepiej się z tynkiem mieszało %-D
W działaniu między obydwoma różnicy nie widziałem z tym że ten drobniejszy to mixy szły takie na poziomie więc pewny tylko na 99% jestem :-p
  • 1167 / 13 / 0
2012-03-08 15.11.22.jpg
Dla zainteresowanych tak wygląda kryształ

PS: Spróbowałem mała ilość i jestem zaskoczony mocą. Koplo mnie fest. Ale nie wiem czy to wina kryształu czy porostu tolerka po 2 tygodniach niebrania niczego tak spadła.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 marca 2012 przez vi4rus, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1522 / 73 / 0
@up wina kryształu, tolerka na BK trzyma bardzo srogo %-D
tekst powyżej =/= prawda
  • 2428 / 91 / 0
Też tak sądzę , skoro nawet mnie klepie %-D
  • 126 / 1 / 0
Pierwszy raz mam mozliwosc badania pentedronu,kolejnego stymulanta w moim doswiadczeniu.Konstystencja duzych kryształkow o zapachu i smaku czysto chemicznym.Na poczatek 50mg oralnie,choc nie praktykuje tej metody administracji,po 1 h jakies 80 mg dorzucilem.Powiem ze nawet niezły ten wynalazek,w dzialaniu ma cos w sobie po trochu z bufa,alfy-ppp,flufedronu i e-kota.Stawia na nogi,poprawia samopoczucie,nie wywoluje krzywych jazd jak o dziwo np ethcat,nie wspominajac o MDPV-ce.Troche siada na serce ale w 1-ej fazie po przyjeciu,pozniej stopniowo puszcza.Nie zauwazylem jak to mialo miejsce przy kocie deformacji mowy,gdzie ciezko wydukac cos z siebie
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.