Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
no dobra, a co w związku z tym - otóż po pierwsze po pentedronie widzimy więcej szumów, niektórzy mogą mieć jakieś OEV'y czy objawy HPPD. a jak sie do tego dołoży ogólne zmęczenie wynikające ze zmniejszonej ilości snu, to sami wiecie co się wtedy w głowie dzieje - a pente to wyostrza. ;) mi w takiej sytuacji mocnego zmęczenia - przy pente wszystko lekko falowało, co akurat jest dość nietypowym efektem, bo na ogół w takich sytuacjach widziany przeze mnie obraz jest stabilny, tylko bardzo zaszmiony i niewyraźny.
NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
Paulik pisze:Nie wiem czy to efekt tolerki, ale jakiś wielkich dawek też nie brałem... wczoraj około 8:45 pierwsza dawka. Hmm.. na oko 50mg, może więcej? może mniej? huj wie. No ale mniejsza o to. Wszystko fajnie, lepsze samopoczucie, lepiej sie gada itp. Pierwsze piwko, drugie, trzecie, czwarte. W międzyczasie oczywiście dorzucałem, 2 razy. I jak mnie około 2:45 zamuliło... no nie miałem chęci ani na dalsze picie, ani na rozmowę. Myśleć się nie dało za hooja. I powiedzcie mi o co tutaj chodzi?
Nawiasem, brakuje mi jednego, ale to też chyba chodzi o mój charakter... rozmowa daje przyjemność, ładnie się kręci, ale troche jednak z tej nieśmiałości zostaje... do tego jeszcze ciągle poważne, spokojne rozmowy... Może polecicie jakiegoś miksa? Albo coś innego? Żeby nie było tak sztywno, tylko jakieś żarty itd. ale bez zbędnego słowotoku, żebym nie napierdalał tak, że nikt mnie sluchac chcieć nie będzie.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.