Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Jest ok ta forma.
Jeżeli obecny sort to ten z mikrokryształków to chyba najbardziej wyczesywał mnie własnie on. Sniff ostry :-D
Po alfie nigdy takie cos nie wystepowalo, a nie oszczedzane było.
Cesc pisze:Wpadłem w ciąg proszę o poradę, od 25-29 maj, spałem srednio 2-3h na dobe, 30 przerwa i od wieczora 31-03 czerwiec walnąłem łącznie 3g pentedronu. 4-7 przerwa spałem po 12h, a mimo cały czas byłem śpiący i nie do życia nie dało sie nic robić ogóle wkurwienie i agresja tylko apetyt dopisywał, zaczeło mi sie polepszć 7, ale od wieczora do teraz walnąłem kolejne około 8g pente spałem 9.06 -3h, 11.06 - 6h, 13.06 - 14h, 14 -2h i 17- 6h, zostało mi jeszcze około 1g pente, a muszę pociągnąc w formie jeszcze do 24.06 potem moge troche zluzować. od wtorku zaczeła mnie boleć wątroba to moze być cos poważnego? Piję duzo izotoników, magnez, potas w kapsulkach witaminy ogólne i C z jedzeniem u mnie słabo 1-2 posiłki na dobę. Od dzisiaj staram sie ograniczać dawki zeby zejsc do zera i skończyc na lekkiej zwale, uda mi się to? czy jak pociągne w takim tempie jeszcze tydzien to cos moze mi się stać? Macie jakies wskazówki porady?
... nic dziwnego, że cie nakurwia
kup sobie ostropest plamisty albo essentiale forte ( lub podobne flawonoidy ) pomaga w funkcjonowaniu i regeneracji wątroby do tego vit z grupy B i potas, jeżeli nie chcesz się nabawić zapalenia tego ważnego narzadu.
btw. najlepszą drogą podania dla tej substancji jest p.r. (nie wiem jak i.v., nie próbowałem)
Strangled Cat pisze: (nie wiem jak i.v., nie próbowałem)
- drętwienie kończyn
- okresowa dezorientacja
- stymulacja na średnim poziomie, mniejsza euforia
- lekkie zaburzenia widzenia
- szybki oddech, tachykardia
Działanie utrzymywało się około 20-30min po dawce 50mg, przy końcówce średnia chęć na dorzutkę, duszność i osłabienie motywacji, która po pentedronie i tak nie jest jakaś wybitna. Przy dawkach +150mg i.v występuje efekt podobny do podania tą drogą etylofenidatu - odrealnienie, utrata kontaktu z otoczeniem, halucynacje wzrokowe i czuciowe. Rzecz jasna nie musi tak być u wszystkich, kwestia dobrania dawki do masy ciała.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.