Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 39 / 1 / 0
Nie brałem pierwszych sortow pentedronu jakie kiedys weszly i pewnie z tych sortow co teraz są nie uswiadcze tej pizdy bo ludzie mowili ze kiedys pentedron byl kozacki a ja od 5 miechow bralem kilka razy to straszny bylem zawiedziony 150 w nos i przy splywie tylko mialem faze a pozniej zwala i chec na dorzutke i to spora chec i za kazdym razem sorty od roznych vendorow tak dzialaly. Nie ma juz vendora ktory ma dostep do tych samych sortow od kilku lat ? Z czech , chin nie wiem gdzie to tam robia...
  • 252 / 4 / 0
Witam,

pentedron a serotonina? pentedron a SSRI? pentedron a Mirtazapina?
3-MMC a Mirtazapina?
Czekam na odpowiedź kogoś kompetentnego.

Pozdrawiam,
Ahanai
  • 170 / 2 / 0
Nie wiem co jest ludzie z wami nie tak ,ale pentek moim zdaniem ma jedną wadę-zejście.

A tak to pozytywna substancja , 200mg sniffem , euforia, gadka szmatka . Musicie być nieźle porobieni skoro pentek was schizuje :D
Spoiler:
Spoiler:
  • 75 / 1 / 0
Ja go testowalem pare razy i zawsze to samo okolo 20 min spoko. A pozniej mega zwała ;d
to nie burza, nie zaraza,choć najwyższej wagi sprawa, nie bitwa, nie obława, nasza plaga leży w dragach... ;)
  • 4 / / 0
To moj pierwszy beta keton i jestem zawsze nadwazliwy na wszystkie substancje, wzialem na probe 10mg small crystals, okropne w smaku, zdretwiala mi cala buzia na 10 min, pozniej poczulem lekkie zadowolenie nastepnie zmule, teraz czuje jak serce bije mocno i znow lekkie zadowolenie z pobudzeniem, jakie polecacie sposoby podania? moim zdaniem oralnie jest paskudnie, no moze jakby bombke polknac byloby lepiej, ale wsypywanie pod jezyk jest okropne
  • 92 / 1 / 0
spróbuj wciągnąć w nozdrza, pentedron nie jest aż taki jadowity dla nosa :)
  • 4 / / 0
hmmm, po 10mg czulem na zmiane 3min zmulki 15min euforii, 2h euforii 15min zmulki, lata Wam szczeka po pentedronie? mnie po calej nocy teraz cala szczeka boli
  • 188 / 1 / 1
A brałeś doustnie czy wciągałeś nosem? I jak duża była dawka? pentedron ogólnie niekoniecznie nadaje się do przyjęcia oralnego, ponieważ efekt jest nijaki i drażniące działanie raczej dziąsłom obojętne nie będzie. Natomiast szczękościsk potrafi wystąpić po nim jak po każdym stymulancie, niezależnie od sposobu przyjęcia.
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
  • 160 / / 0
Przyjete 270mg penty na raz, sniff. 30-40 min fazy bardzo przyjemnej, poznie tylko gorzej, problemow sercowych nie mialem, ale straszna, straszna chcica na dorzutke, mozna swira dostalem, cale szczescie 100mg alfy pomoglo zaradzic temun problemowi. NIE POLCAM ANI PENTY A A-PVP tylko tym ktorzy zamiar stoczyc sie szybko w dol.
Uwaga! Użytkownik xemnaspl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 704 / 5 / 0
HyperCegłaMK4 pisze:
Woah, DeathAngel, to chyba Ty musisz mieć już nieźle wyrobione doświadczenie z tym ćpańskiem. Ja bym się bał dobijać do dawek 150mg+ w przeciągu jednego posiedzenia po kilku dotychczasowych próbach, a z tego co mówisz to albo tolerka Ci mocno urosła, albo słabszy sort. Jaka synergia z bufedronem i czy dawaliście w proporcjach 1:1?
Pentedronu przerobiłem 1 gram może ogólnie, są lepsze substancje, zjazdu doświadczyłem raz w życiu (alfa pvp)
Bardziej stawiałbym na dobrą dietę, sport, a nie ćpanie 24/7.

Dla mnie było spoko, ładnie współgrało, słowotok lekki.
Kumpel po ~2h narzekał na zbyt dużą senność, zgaduje że wtedy ten miks schodził. Ja nie poczułem żadnego pogorszenia humoru.

A, no i zawsze przy ćpaniu mam te ~10mg etizolamu na wszelki wypadek.
Takie trochę odpowiedzialne ćpanie, czy coś %-D
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.