Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 168 / 3 / 0
artur019 pisze:
Dla porównania innym razem dawki rzędu 80-120mg sniffowane gdzieś co 2h za każdym dały ostry zjazd nie dający się pokonać nawet kolejną linią. Po prostu w pewnym momencie nadchodził kataklizm i nic nie dało się z tym zrobić. :-/
Dokładnie tak. Na dodatek przy tego typu dawkowaniu stymulacja jest imo zbyt silna, i ilość negatywnych efektów wzrasta bardzo nieproporcjonalnie do tych pozytywnych.

Chociaż w przypadku większości substancji psychoaktywnych jestem zwolennikiem pojedynczych, dużych dawek to tutaj podkreślę jeszcze raz: tylko częste, małe dawki. Inaczej to faktycznie, jak ktoś zauważył - zwała w krysztale.
Uwaga! Użytkownik rafalinho007 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
Częste małe dawki powodują przeca takie roztelepanie
wolna molekula
#mops
  • 58 / 4 / 0
Jak dla mnie roztelepanie powoduje zbyt duża dawka jednorazowo IMO
małe shoty co pół godziny i można sobie nawet przyjemnie polatać- bez burdelu w głowie, walągo serca i potów spływających po karku.
Tylko to walenie co chwile nie jest zbytnio komfortowe - szczególnie gdy nie sprzyjają temu warunki
"Ko­niec końców kocha się swą żądzę, a nie to, cze­go się pożąda." :old:
  • 76 / / 0
Jako nocne zwierzątko stwierdziłem, wrzucę sobie niewielką (30-40mg) dawkę około 21 sniffem, posiedzę nockę, odeśpię w następną. Minęło już kilka godzin i powiem, że nawet po malutkiej dawce ten zjazd jest jednak bardzo zauważalny... Obniżenie nastroju fatalne, może nie do poziomu myśli samobójczych, ale to wkurwienie i beznadzieja jednak nie cieszy. Substancja nienajgorsza, ale jednak - szczególnie w dawkach 150mg+ - polecam tylko w takich momentach, kiedy można się na czas trwania zjazdu spokojnie zwinąć w kłębek i odciąć od świata. Najlepiej z benzodiazepinami pod ręką.
  • 188 / 1 / 1
Sporo zależy od okoliczności. pentedron potrafi mocno zintensyfikować aktualny nastrój, więc rzeczywiście trzeba uważać. A dawka 150+ jednorazowo to dla osoby, która nie ma doświadczenia z substancją zdecydowanie zbyt wiele.

Ja mam długotrwały już kontakt ze stymulantami i takie kilkadziesiat miligramów sniffem nadal działa dość dobrze, choć prawie nie poprawia nastroju za to stymuluje wystarczająco. I przyjmując taką niewielką kreskę 40mg około godziny 19 już o 24 mogę zasnąć spokojnie.
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
  • 63 / 2 / 0
Na początku był fajny, ale krótko działa i zwał straszny. Teraz to chwila fazy i potem tylko zdychanie, bez benzo nie rusze.
  • 704 / 5 / 0
Dobre na pobudkę albo wieczorem, żeby nie zasnąć.
Zjazdu po takich 2-4 strzałach w ciągu dnia nie dostrzegłem.

Po zażyciu okolo 200mg pentedronu + 200mg bufedronu rozdzielonych na 3 strzały, brane co 3 godziny poprawiły lekko nastrój, nie widać było bardzo, że jest się wyćpanym i pomogły wytrzymać całą noc na imprezie po 3 godzinach snu poprzedniej nocy.
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / / 0
Woah, DeathAngel, to chyba Ty musisz mieć już nieźle wyrobione doświadczenie z tym ćpańskiem. Ja bym się bał dobijać do dawek 150mg+ w przeciągu jednego posiedzenia po kilku dotychczasowych próbach, a z tego co mówisz to albo tolerka Ci mocno urosła, albo słabszy sort. Jaka synergia z bufedronem i czy dawaliście w proporcjach 1:1?

[cut] vendorzy
  • 510 / 53 / 1
Gówniana substancja, pierwsze 10-15 minut po sniffie jest nawet fajne, czuć dopaminę, chęć do rozmowy i jest leciutko euforycznie, ale potem tylko pusta stymulacja i nieogar. Przerobiłem 0,6g jednego dnia, jedyne co było w tym przyjemnego to wrzucenie kodeiny godzinę po ostatnim sniffie. Zjazdu nie doświadczyłem, chyba dzięki kodzie.

Jak na bestsellera w wielu sklepach to spodziewałem się czegoś lepszego, po kiego chuja się tym gównem truć to ja nie wiem %-D
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 276 / 1 / 0
TrzymamSzafe pisze:
Gówniana substancja, pierwsze 10-15 minut po sniffie jest nawet fajne, czuć dopaminę, chęć do rozmowy i jest leciutko euforycznie, ale potem tylko pusta stymulacja i nieogar.
Dlatego po 10-15 minutach trzeba dorzucić %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.