Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 158 / / 0
r1ven znając życie zarwiesz nocke, polecam w malych ilosciach przy nauce.
Właśnie pisze wypracowanie na jutro po mixie 5/10 mg penta i zdenia wiecej 3fph ;)
:extasy: :extasy:
  • 708 / 6 / 0
Gdzie to piszesz na hajpie? :D.
Najgorzej po pencie jak podczas nauki się czyś innym zajmiesz. Wtedy już się tsk wkręcisz w zajęcie ze zapomnisz... dlatego polecam sypać prosto na książki ;)
No pentedron ma chujowe zejście, okropna zjeba zostaje na długo. Nie polecam brać po 16-17. Bo o zerwanie nocki nie trudno.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 158 / / 0
Wtedy akurat miałem przerwę pół godzinną ^^ skończyło się na dwóch scurkach nowej tróczeki i dokończeniu pisania pracy w ciągu 15 min (takiej weny dostałem xd) i chyba zaraz poprawię chuminacą, ale ten proch jakoś średnio mi smakuje ;/

Dlatego fajnie go do roboty np fizycznej zarzucać, bo robota idzie idzie i migiem te 8 h mija, a i nie raz bardziej przyłożyć się chce ;)))
Co do zejscia to u mnie przy większych dawkach tylko jest odczuwalne, a przy tych 5/10 mg to nawet nie czuję wejścia tylko samą chęć do robienia czegoś..
A jak brać po 16-17 to tylko z jqkims benzo..
  • 708 / 6 / 0
Na mnie to wgl nie podziałało żebym wejście jakieś miał.Tylko nos piecze włosy dęba stają serce przyspiesza i tyle i chęć do roboty jest... no do fizycznej okej tylko gorzej jest rano jak się obudzisz i będziesz się czuł jak po wojnie:)
Spoiler:
  • 158 / / 0
Oo to dziwnie mówisz kolego.. Bo ja zazwyczaj pomimo nie przespanej nocki na pencie to rano po przespaniu tej godziny max to czuję się jak nowo narodzony...

Może to kwestia organizmu..
  • 708 / 6 / 0
Ja miałem właśnie taka sytuacje kiedyś.
Brałem penta i poszedłem na trening robiłem tam przez 2h jak wół za dwóch.Po tym zachciało się basenu gdzie spędziłem tez dość długo i na koniec siłownia. Czułem się jeszcze nie wykończony. Pomimo snu rano wstać nie mogłem... na budowie myślę że było by podobnie ze robił bym za dwóch . No ja rano tez się czuje spoko po nocy nawet jak nie śpię. Dopiero kolo 13 zjebka się zaczyna. No ale to trzeba kreska zaleczyc. Bardzo fajnie za to działa pent iv. Ostre kolory wygładzone krawędzie. Fajnie w głowie robi. Niestety 10 min max. I jak o 18 ostatni strzal to koło 2 4 w nocy usypialem
Spoiler:
  • 158 / / 0
Ehhh, po chuj ja piszę na tych szybkich odpowiedziach na srajtfonie to ja nie wiem.. Tylko potem się wkurwiam jak wyjdę przez przypadek z apki i od nowa czeba pisać -.- Grrr
A więc tak:

Na silke to bym się bal iść po takich jakiś 100/150, bo jebalbym tak że ludzi ćwiczyć obok mnie by nie chcieli xd
ale w malych dawkach będzie trzeba któregoś razu stesowac ^^ wstać nie mogłeś bo po takim treningu byłeś na Maxa zajebany.. Zobaczymy jak dzisiaj będzie, bo pierwszy raz
Na pencie calą nocke zajebie (bez przynajmniej godziny snu) ale mało wiarygodnie może byc przez tą troje i kanna..

Co do iv to... Brzydze sie pakować w kabel, tak samo jak polskiego koksu i fety. Nawet jak ktoś mi będzie dawał 5 pak hajsu to ni chuja. Powiem dziękuję, dowidzenia

Dodano akapity dla czytelności | 909
  • 16 / / 0
300 mg kody (tyle brałem normalnie) będzie ok na zjazd?
Zmniejszy coś ona źrenice bo zawsze mam bardziej i duzo dłużej roz***e źrenice niz inni :-D oczywiście mam benzo zeby zasnąć ale zdarzało sie budzić ze sporymi źrenicami :/
Uwaga! Użytkownik tabacznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / 1 / 0
Jaki jest sens chodzenia na silownie po pentedronie ?:d Zreszta jak po kazdym rcku chodzenie na silownie jest bez sensowne ;p
to nie burza, nie zaraza,choć najwyższej wagi sprawa, nie bitwa, nie obława, nasza plaga leży w dragach... ;)
  • 1854 / 217 / 37
Patrzcie go, sam sobie odpowiedział :D pentedronu próbowałem tylko raz, właśnie ze względu na szalejącą pikawę na zejściu. Dla mnie chujnia, pusta stymulacja i chujowe zejście następnego dnia. To już lepiej coś innego przyjebać.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.