Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Właśnie pisze wypracowanie na jutro po mixie 5/10 mg penta i zdenia wiecej 3fph ;)
Najgorzej po pencie jak podczas nauki się czyś innym zajmiesz. Wtedy już się tsk wkręcisz w zajęcie ze zapomnisz... dlatego polecam sypać prosto na książki ;)
No pentedron ma chujowe zejście, okropna zjeba zostaje na długo. Nie polecam brać po 16-17. Bo o zerwanie nocki nie trudno.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Dlatego fajnie go do roboty np fizycznej zarzucać, bo robota idzie idzie i migiem te 8 h mija, a i nie raz bardziej przyłożyć się chce ;)))
Co do zejscia to u mnie przy większych dawkach tylko jest odczuwalne, a przy tych 5/10 mg to nawet nie czuję wejścia tylko samą chęć do robienia czegoś..
A jak brać po 16-17 to tylko z jqkims benzo..
Może to kwestia organizmu..
Brałem penta i poszedłem na trening robiłem tam przez 2h jak wół za dwóch.Po tym zachciało się basenu gdzie spędziłem tez dość długo i na koniec siłownia. Czułem się jeszcze nie wykończony. Pomimo snu rano wstać nie mogłem... na budowie myślę że było by podobnie ze robił bym za dwóch . No ja rano tez się czuje spoko po nocy nawet jak nie śpię. Dopiero kolo 13 zjebka się zaczyna. No ale to trzeba kreska zaleczyc. Bardzo fajnie za to działa pent iv. Ostre kolory wygładzone krawędzie. Fajnie w głowie robi. Niestety 10 min max. I jak o 18 ostatni strzal to koło 2 4 w nocy usypialem
A więc tak:
Na silke to bym się bal iść po takich jakiś 100/150, bo jebalbym tak że ludzi ćwiczyć obok mnie by nie chcieli xd
ale w malych dawkach będzie trzeba któregoś razu stesowac ^^ wstać nie mogłeś bo po takim treningu byłeś na Maxa zajebany.. Zobaczymy jak dzisiaj będzie, bo pierwszy raz
Na pencie calą nocke zajebie (bez przynajmniej godziny snu) ale mało wiarygodnie może byc przez tą troje i kanna..
Co do iv to... Brzydze sie pakować w kabel, tak samo jak polskiego koksu i fety. Nawet jak ktoś mi będzie dawał 5 pak hajsu to ni chuja. Powiem dziękuję, dowidzenia
Dodano akapity dla czytelności | 909
Zmniejszy coś ona źrenice bo zawsze mam bardziej i duzo dłużej roz***e źrenice niz inni :-D oczywiście mam benzo zeby zasnąć ale zdarzało sie budzić ze sporymi źrenicami :/
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.