Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 823 / 11 / 1
Po prostu przedawkowanie. Pente działa a raczej nie działa dorzucane. Dorzucając dorzucamy sobie tylko negatywne efekty. Dobrze zrobiła mnie tylko pierwsza mała kreska za pierwszym razem potem pente stał się syfiastym i wkurwiającym specyfikiem.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 1817 / 109 / 0
Napisze tylko tyle że w życiu nie przeczytam ty bzdur u głupot speediprzemka,a i tak wiem co tam nabazgrał.
  • 329 / 5 / 0
Do odśnieżania sniegu się nie nadaje.

Wgl "odśnieżanie śniegu".. Kurwa a czego?
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 4807 / 269 / 0
Pente działa a raczej nie działa dorzucane.
Działa dorzucane, to dopaminergik, musi tak działać
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 823 / 11 / 1
No teoretycznie może tak. Ale w praktyce jest chujnia.
Powinienem napisać " Nie działa tak jakbyśmy chcieli" , o !

Po dorzutce :
+1 Samopoczucie, ładne pobudzenie
+10000000 napieprzające serce, wkurwienie i same negatywne skutki, bania przemienia się w objawy zjazdogenne %-D

No kurwa nieciekawie jest jak się dorzuca ten syf. W ogóle się nie opłaca nawet tego dotykać :-D
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 53 / 1 / 0
na mnie kazda dorzutka dziala tak samo jak pierwszy lunt. Dlatego jest to zgubne. Zjazd masakryczny ofkors ale działać działa
  • 1 / / 0
Powiem tak moim osobistym skromnym zdaniem penta jest specyficznym bk chociaż z tą grupą nie mam jakiegoś ogromnego doświadczenia to mogę stwierdzić jasno że to jest coś co służy tylko i wyłącznie pojedynczej stymulacji wybudzeniu się z letargu na przykład jako zastępstwo dla porannej kawy na tą godzinę półtora góra dwie a potem stan normalny.

Bo po jednym zaciągnięciu nigdy nie doświdczyłem zjazdu a wraz z dorzutkami już po pierwszej dorzutce po skończeniu działania jest zjazd skraca się czas działania intensywność działania i pojawiają się nieprzyjemne efekty fizjologiczne i fizyczne- przykładowo zawsze zaczynam mieć straszne bóle żołądka (zbyt duża ilość dopaminy uwolniona wywołująca nudności) chce mi się lać potwornie i nie przyswajam wypitej wody (odwonienie mimo wypijania hektolitrów płynów chyba że są to izotoniki to one jako tako się przyswajają) jednakże sama stymulacja tą substancją jest dziwna moim zdaniem masz siłę nie chce Ci się spać ale mi osobiście nie chce też się ruszać z miejsca bym tylko rozmawiał i palił papierosa. nie wiem ale na imprezę w czystej postaci (nie mieszanej z 3-MMC albo białkiem w proporcjach 1:1,5) bym tego ze sobą nie zabrał najzwyczajniej po tej godzinie półtora i dorzutce odechciało by mi się bawić ;)

jednakże w miksie z białkiem albo 3-MMC (z 4-MMC nie próbowałem) jest to bardzo ciekawa substancja na imprezy bo jednocześnie masz cholernie mocną stymulację i chęć do działania ale chce Ci się bawić co przy samej pencie przynajmniej u mnie po dorzutkach już nie występuje. a gwoli ciekawości specyfik sprzedawany pod nazwą czereśniowy powiew albo wiśniowy powiew czy cherry coccolino z moich osobistych doświadczeń oraz słyszeń na pewno jest oparty właśnie na tej ciekawej substancji jednak jest z czymś pomieszany wg domorosłego chemika który podobno ma dostęp do testów identyfikujących podobno bazą jest pentedron wypełniaczem 3-MMC w stosunku 1:5 a wszystko to jest popsikane jakimś estrem którego nie chciało mu się identyfikować. podstawową wadą penty jest jeszcze chyba jedna z najcięższych moim zdaniem do opanowania chęci dociągnięcia w szczególności na czysto a w połączeniu z 3-MMC jest minimalnie niższa. chyba tyle.

Dodano akapity dla czytelności | 909
Scalono | 909

jako że dopiero niedawno otrząsnąłem się ze zwała po nocy spędzonej z pentą powiem coś co osobiście mnie zaskoczyło otóż dawkowanie miałem nierówne i na oko wiec nei mam pojęcia ile poszło ale ostatnia (7) dorzutka zniwelowała efekty które pojawiały się wcześniej po 3 dorzutce które pojawiały się u innych czyli napieprzanie serca itd zniknęły i efekt z czysto stymulującego zmienił się w silnie empatogenny z lekką stymulacją polegającą na "nie chce mi się spać" i z reguły jak po mniej więcej godzinie półtora pojawiała się chęć dociągnięcia to przy tej ostatniej dorzutce jak się potem okazało chęć pojawiła się dopiero po 4 godzinach kiedy zaczął się zwał a przez ten czas działanie tylko z mijającym czasem delikatnie opadało.
  • 95 / 1 / 0
Ja chciałbym dodać, że wtedy co niby waliłem pena, to był mef modyfikowany najprawdopodobniej. A co do pena to po kresce o długości 2cm grubości zapałki zadziałał całkiem fajnie, była stymulacja, chęć do rozmowy i ogólnie czułem się dobrze po penie, tak naturalnie.
  • 1817 / 109 / 0
jesienny deszcz nie w w stosunku 1:5,bo najpierw piszesz o pencie a z tego by wynikało że jest 1 jednostka penta i 5 jednostek 3mmc a chyba myslałeś na odwrót pisząc że to pente jest bazą.
  • 52 / 2 / 0
Pierwszy post na tym forum, także witam. Drodzy koledzy i koleżanki, pojawił się problem, a mianowicie z obstrukcją nie jest za dobrze. Pento wcześniej było zażywane sporadycznie z 3 czy 4 razy, przedostatni raz przed wakacjami. Ostatnia zabawa od czwartku do dziś, mniej więcej 0,7g. Ostatnie posiedzenie na tronie w piątek, ale baaardzo mało. Czy ktoś z was cuś takiego miał?

Współczuję Twej dupie jak juz przyjdzie co do czego :x no bywa bywa
Uwaga! Użytkownik Marara nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.