Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
meow_orange pisze:Alfa gorzej miota mózg. Chyba, że już ogarnęłam te skutki uboczne na tyle, że ignoruję wszystkie spiski wokół, które po alfie były/wydawały mi się o wiele gorsze. W każdym bądź razie po pentcie tolerka rośnie bardzo. Dupa, dupa. Ave 3mmc
scalono - 02
eliot pisze:wldek5 jak nie masz silnej woli,a ja to rozumie bo też czasem płynę grubo,to najlepiej brać tyle ile można zećpać powiedzmy w te 2-3 dni.Czyli maks kilka gram,albo inaczej tyle ile jesteś w stanie przerobić bez większego uszczerbku na zdrowiu.
....polecam MXE bez miksowania samo w sobie ...na mnie działa tak że w czasie tripu potrafię wszystko wywalić do kibelka ( miałam raz taki epizod) i dodam że długo długo nic nie kusiło mnie .... jak dla mnie nawet działa terapeutycznie otwiera mnie długo po zastosowaniu MXE na ludzi likwiduje depresyjne dołki i trwa to około tygodnia nawet dwóch .... dopiero zamuliła mnie MJ i efekt prysł.... MXE .... nie miksuj bo można żle skończyć jak się nie wie co wolno a czego nie... pozdr...
ohYeah pisze:vi4rus, te jazdy z oddechem to objaw typowy dla osób z nerwicą, jest tez jednym z pierwszych objawów ataku paniki. Zjazdom często towarzyszą lęki, więc tego typu reakcje somatyczne są naturalne. Spróbuj się po prostu na tym nie skupiać, odwrocić uwagę, bo to tylko wkreta. a Twoja kobieta mogla ulec sugestii ;)
Pzdr
Masakra, cała koszulka przepocona, brak euforii, nieziemski nieogar. Kolega podobnie.
Nie wiem czy miałem gorszy dzień czy jak, ale na razie sobie odpuszczę tego stimsa
Życie to najlepszy narkotyk...
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.