Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
wygląd:gruby pozlepiany kryształ lekko żółtawy po rozkruszeniu wygląda jak cukier
sniff 50mg po jakis 6min serce napierdala jak oszalałe i zaczyna stopniowo wchodzić na głowę
(uczucie takiej ulgi jak to na stymulantach idzie w kierunku euforii)cóż rośnie rośnie i stop zostaje taka sobie na średnim poziomie stymulacja i podniecenie sexualne na wysokim poziomie które też już ustąpiło nieogar jest lekki nie widzę w tym nic nadzwyczajnego coś jak ethcat znieczula ale też leciutko nie suszy mocno w ryju za jakiś czas spróbuję ze 100mg i zdam raport nie podoba mi się wpływ na serce:/.Powiedzcie mi czy to sie da wypłukać alkoholem na zejściu jak np.w ethcacie jeśli tak to czy spiryt odrazu rozrobiony w szklance czegoś tam będzie dobry(nie chcę piwami hałasować w nocy) ewentualnie zabezpieczyłem się w 300mg kodeiny dobrze się sprawdza na zejściu?150mg czy odrazu 300 zarzucic na 64kg wagi? a może to i to?pytam bo wiadomo to dla mnie bardzo ważne(suplementuje się też oczywiście) czuję się teraz strasznie ogłupiały już mi się odechciewa pisać pod koniec pisania tego posta ciężko mi było zdanie złożyć w tej chwili już nic nie odczuwam prucz lekkiej niepotrzebnej stymulacji podziałało jakieś pół godziny na znośnym poziomie
Edit:3x30mg co 10 min iiiiiiiiii.....czuję się jakby mnie zaczynało puszczać po 2 dniowym ciagu na jakimś bk żałosne znowu kase przejebałem może i większa jednorazowa dawka by zadziałała choć wątpie ale nie ryzykuję bo puls i ciśnienie jest przejebane może uda mi się opchnąć jakimś gimbusom bo ja tego żarł nie będę hehe
ps.jaki zonk w zdaniu napisałem tak jak miałem napisać patrzę a tam brakuję słowa co za ogłupiacz ja pierdole nawet sie po tym wysłowić nie umiem :/
pomoże zasnąć?na pewno jest tu ktoś kto próbował i jest w stanie odpowiedzieć na moje pytanie
eliot pisze:jak dla mnie pentedron to dziadostwo jakich malo,szkoda czasu i zdrowia na taki bull shit.
Kiedyś ; około 9-10 miesięcy temu był wspaniały sort. Ten najnowszy w pudro-krysztale oraz ,,big cristal" kostki cukru ; trzeba przyznać sieczka dla zdrowia.:/
kowalskii pisze:Główny atut pentedronu to wpływ na libido. Gdyby nie ten efekt to byłby na prawdę mało wartym czyms.
Sniber pisze:jak to jest z tą kodą pomoże na zejście jesli tak to w jaki sposób
pomoże zasnąć?na pewno jest tu ktoś kto próbował i jest w stanie odpowiedzieć na moje pytanie
[ external image ]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.