Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 43 / / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
No kuhwa normalnie i doskonale znam to... jak sie napierdala chore ilości Pentedronu w ciągach to bardzo czesto wystepuje taki problem, ileż to ja żem kurwa razy musiałem sie męczyc po kilka godzin (najczęsciej to było pomiędzy 5 a 9h nieszczania %-D I nic poza benzodiazepinami nie pomagało, no może jedynie lanie z balkonu - chuj wie czemu ale czasem pomagało %-D te śmiszne sikanie na siedząco %-D poza spoceniem sie jak chuj siadząc na kiblu... kompletnie nichuja nie pomagało nic... ^_^
Aczkolwiek w jego przypadku to chuj wie co było bo co to jest kurwa 150mg ? %-D
No ja nie licząc pierwszych prób konsumuję tak około 1 grama na sesję i problemy z oddawaniem moczu potwierdzam. Balkonu nie ma, ale zazwyczaj zwałka pomaga:)
  • 144 / 3 / 0
dziadzia666 pisze:
Dzisiaj spotkała mnie niespodzianka, mój pentedron zmienił kolor na żółty, ktoś wie dlaczego tak sie stało?
przereagował, robi sie mokry i jebie ?
ktos dodał do niego sody oczyszczonej ewentualnie jest trzymany w foli aluminiowej, ew. przy ciepłym
CZEKAM ZNÓW NA WAGE, SEDZIA W RĘKACH TRZYMA MŁOTEK.
  • 58 / / 0
pennywise pisze:
dziadzia666 pisze:
Dzisiaj spotkała mnie niespodzianka, mój pentedron zmienił kolor na żółty, ktoś wie dlaczego tak sie stało?
przereagował, robi sie mokry i jebie ?
ktos dodał do niego sody oczyszczonej ewentualnie jest trzymany w foli aluminiowej, ew. przy ciepłym
Zrobił sie lekko wilgotny ale nic nie jebał, różnica była tylko w kolorze i jak go waliłem przez nocha to bardziej podrażniał.
  • 144 / 3 / 0
%-D to juz nie jest pentedron, pamiętaj jak bedziesz wciągał :D
CZEKAM ZNÓW NA WAGE, SEDZIA W RĘKACH TRZYMA MŁOTEK.
  • 91 / 4 / 0
spróbowałem pare rzeczy i.v. (6-APB,3mmc, pente, 3,4) i z jednej strony czułem zajebisty wjazd i ogólnie lepszą bombe ale z drugiej spojrzałem troche na to tak że to juz dość ćpunskie i świadczy o moim użaleznieniu i jakoś już tak mnie odpycha samo od siebie, pozatym strasznie rece mi się telepią i wykonać szota u mnie na jeden raz nigdy nie wyszło %-D pozatym mam juz jakies styki jak bile w żyłe ze nabawie sie jakiejść infekcji itp jednak pozostane przy sniffach
  • 58 / / 0
pennywise pisze:
%-D to juz nie jest pentedron, pamiętaj jak bedziesz wciągał :D
Mam nadzieję, że więcej takie coś się nie stanie ;) Następnym razem po prostu będę pilnował gdzie go odkładam.
Ile czasu powinienem odczekać do kolejnego razu aby poczuć się tak jak za pierwszymi razami? Wiem, że nie podacie mi dokładnej daty ale tak w przybliżeniu? 1 miesiąc?
  • 6 / / 0
pentedron na zejscie po EP? Pytam, bo robi sie kiepsko.
  • 125 / 2 / 0
pentedron na zejście - NIE.
~.~
ciąg dalszy nastąpi.
  • 115 / 1 / 0
Głupi pomysł. Po chwili euforii przyjdzie niepotrzebna, nachalna stymulacja którą już nie tak łatwo zbić. No chyba, że chcesz kontynuować zabawę no to inna sprawa.
Żeby moja żona wiedziała co to zjeba po wcinaniu sprzętu przez 5 dni to by zamknęła swoją buźkę raz na zawsze. Temat chandry minąłby bezpowrotnie...
  • 720 / 12 / 0
Jeden z najgorszych ketonów jakie próbowałem. Euforii w tym w ogole nie ma, tylko rozstrzęsenie i wyjebanie z kapci. Okropnie wjezdza na serce. Nawet za darmo bym tego nie chciał.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.