Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 91 / 0
No kuhwa normalnie i doskonale znam to... jak sie napierdala chore ilości pentedronu w ciągach to bardzo czesto wystepuje taki problem, ileż to ja żem kurwa razy musiałem sie męczyc po kilka godzin (najczęsciej to było pomiędzy 5 a 9h nieszczania %-D I nic poza benzodiazepinami nie pomagało, no może jedynie lanie z balkonu - chuj wie czemu ale czasem pomagało %-D te śmiszne sikanie na siedząco %-D poza spoceniem sie jak chuj siadząc na kiblu... kompletnie nichuja nie pomagało nic... ^_^
Aczkolwiek w jego przypadku to chuj wie co było bo co to jest kurwa 150mg ? %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
Dostałem w gratisie 250mg i zastanawia mnie w jakiej sytuacji to walnąć. Zamierzam to zrobić z kumplem, więc wyjdzie pewnie po ~125mg na łeb, lepiej gdzieś w domku w ciepłym posiedzieć, pogadać, posłuchać muzy, czy może odwrotnie, fajnie iść np. na kosza czy coś (tak na spokojnie raczej sobie porzucać, niż jakieś mecze nakurwiać)?
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 95 / / 0
Włącz muzyke, wysyp kreske, przypierdol i wyrzuć z siebie wszystkie słowa jakie przyjdą Ci do głowy (ewentualnie możesz chodzić bez celu w kółko).
  • 58 / / 0
Po ostatnim razie mojej koleżance strasznie zaczęły sinieć nogi, nigdy wcześniej się coś takie nie działo. Wiecie może czy ma to coś wspólnego z pentedronem?
  • 115 / 1 / 0
@Up Heh, tak u kolegi pewnie będzie ;-)
Żeby moja żona wiedziała co to zjeba po wcinaniu sprzętu przez 5 dni to by zamknęła swoją buźkę raz na zawsze. Temat chandry minąłby bezpowrotnie...
  • 86 / / 0
hehe , jak wyżej , choć skłaniałbym się ku chodzeniu w kółko bez celu :-D
  • 102 / / 0
siema, nada się pentedron do mixu z 6+5 apb (sama 5 dodana do 6 juz nie daje wystarczajacej stymulacji)? szukam czegoś fetopodobnego, żeby można było dociągnąć na peaku apb i dostać troche energii, ale nie wiem czy to się nada (zastanawiam sie jeszcze nad EPH)
  • 1628 / 198 / 0
pixiarzkrakow pisze:
hehe , jak wyżej , choć skłaniałbym się ku chodzeniu w kółko bez celu :-D
Ja też. :-D

Poszedłbym na waszym miejscu na kosza, ale nie gwarantuje, że będziecie trafiać cokolwiek. :retarded:

No i nie biegać, bo ktoś padnie na ryj w końcu od skoku ciśnienia. %-D
  • 115 / 1 / 0
@Up Wszystko byłoby ok z tym koszem, żeby po twarzy tak nie było widać. Może szachy jakieś heh :-)
Żeby moja żona wiedziała co to zjeba po wcinaniu sprzętu przez 5 dni to by zamknęła swoją buźkę raz na zawsze. Temat chandry minąłby bezpowrotnie...
  • 43 / / 0
mr_crowley pisze:
siema, nada się pentedron do mixu z 6+5 apb (sama 5 dodana do 6 juz nie daje wystarczajacej stymulacji)? szukam czegoś fetopodobnego, żeby można było dociągnąć na peaku apb i dostać troche energii, ale nie wiem czy to się nada (zastanawiam sie jeszcze nad eph)
nada się, ale można przesadzić z pente i wtedy nie jest ok. Na start do 5-6... wg. mnie maks 50 mg i potem ew. więcej. Oczywiście jeśli nie jesteś mutantem jak niektórzy na forum:)
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.