Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Śmiem twierdzić, że eth-cat to najbiedniejszy z bieda ketonów. Ale co kto lubi. Należy jednak dodać, że jeśli ma rozbudzać to musi być w pudrze. Mikro igły bardzo słabo speedują. (Ae ekot w pudrze to jebany arszenik, dwa razy w zyciu mysaem ze pojade na pogotowie po tym crapie. różne źródła. i nie chodzi o to że przegiąem z ioscia, to dwa sniffy po ok 100 i 120 i po 3 godzinach masakra. Napewno nie każdy tak reaguje no ale ja tam tego nie poecam)
Nie działa mi ''l' zazwyczaj, sorry.
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Aye, jest dokładnie tak. Tyko może nie aż 2x większe, żeby ktoś nie przesadził. ;) Ale to opcja raczej jeśli się ma ze 2g, inaczej trochę szkoda stuffu. Eh bida, bida.
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
TRD pisze:@up
Aye, jest dokładnie tak. Tyko może nie aż 2x większe, żeby ktoś nie przesadził. ;) Ale to opcja raczej jeśli się ma ze 2g, inaczej trochę szkoda stuffu. Eh bida, bida.
TRD pisze:Tyko może nie aż 2x większe, żeby ktoś nie przesadził. ;) Ale to opcja raczej jeśli się ma ze 2g, inaczej trochę szkoda stuffu.
Syberek pisze:Ja od siebie polecam nie pakować tego do nocha tylko podawać oralnie. Zmienia się profil działania na bardziej "ludzki". Tylko dawki x 2 trzeba tego co nochem.
A no i nie jestem fanem mega wypierdolu.
Kupiłem, na pewnej imprezie gram kryształów(jestem zielony jeśli chodzi o proszki/kryształy i tego typu psychodeliki. Zdecydowanie wolę trawkę, grzybki lub 'bilety do kina"). Kolejny raz zrobiłem głupotę, gość który mi to sprzedał, powiedział nazwę 2mmc. Więc zawinąłem worek i się zmyłem.
Przyszedłem do domu, internet_> zebrałem info, no i dawaj.
400mg szklanka z wodą i 100mg sniff
po 20 min rozpierdoliło mnie do tego stopnia, że pot ściekał mi po czole, miałem niesamowitą euforię, mówiłem, sam do siebie, było mi tak gorąco, że brałem co 15min zimny prysznic. Byłem świadomy, ale włożenie ręki do kibla i ciągłe spłukiwanie wody, było przegięciem(brakowało przytulania się do futryn) :wall: Na dodatek byłem sam więc w razie problemów, miałbym przejebane. Jak już wszyscy rano wstali, to poprawiłem drugi raz tą samą ilością i w ten sam sposób. Druga Faza mniejsza, ale bardziej straszna.
jestem 24h po fazie, a czuję się dziwnie i nie rafię jeszcze tego do końca opisać...
Jest zagrożenie, że mogłem sobie coś uszkodzić, zepsuć w jakikolwiek sposób sobie tym zagrozić?
Pozdrawiam. Świeżbiony! :wall:
lesiolbn pisze:ja jestem fanem pentedronu dlamnie najlepszy stymulant jaki dotychczas testowałem narazie nic go nie przebiło, poleci ktoś coś co uważa za lepsze od pente ?
ciąg dalszy nastąpi.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.