Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 597 / 2 / 0
@up

Śmiem twierdzić, że eth-cat to najbiedniejszy z bieda ketonów. Ale co kto lubi. Należy jednak dodać, że jeśli ma rozbudzać to musi być w pudrze. Mikro igły bardzo słabo speedują. (Ae ekot w pudrze to jebany arszenik, dwa razy w zyciu mysaem ze pojade na pogotowie po tym crapie. różne źródła. i nie chodzi o to że przegiąem z ioscia, to dwa sniffy po ok 100 i 120 i po 3 godzinach masakra. Napewno nie każdy tak reaguje no ale ja tam tego nie poecam)

Nie działa mi ''l' zazwyczaj, sorry.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 1107 / 52 / 0
Ja od siebie polecam nie pakować tego do nocha tylko podawać oralnie. Zmienia się profil działania na bardziej "ludzki". Tylko dawki x 2 trzeba tego co nochem.
Chuj na kaczych łapach
  • 597 / 2 / 0
@up

Aye, jest dokładnie tak. Tyko może nie aż 2x większe, żeby ktoś nie przesadził. ;) Ale to opcja raczej jeśli się ma ze 2g, inaczej trochę szkoda stuffu. Eh bida, bida.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 834 / 11 / 0
TRD pisze:
@up

Aye, jest dokładnie tak. Tyko może nie aż 2x większe, żeby ktoś nie przesadził. ;) Ale to opcja raczej jeśli się ma ze 2g, inaczej trochę szkoda stuffu. Eh bida, bida.
Marudzisz :D
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 197 / 2 / 0
TRD pisze:
Tyko może nie aż 2x większe, żeby ktoś nie przesadził. ;) Ale to opcja raczej jeśli się ma ze 2g, inaczej trochę szkoda stuffu.
W ogóle szkoda kasy na taki coś, działanie typowo otępiające, no chyba, że nie musisz z nikim rozmawiać tyko siedzisz na dupie i grzebiesz w kompie lub film oglądasz.
  • 3205 / 176 / 0
Syberek pisze:
Ja od siebie polecam nie pakować tego do nocha tylko podawać oralnie. Zmienia się profil działania na bardziej "ludzki". Tylko dawki x 2 trzeba tego co nochem.
Jaką bombę wrzucić, żeby było si? Nie próbowałem pentedronu w większych ilościach naraz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 198 / 0
Ja ładowałem zawsze 100mg+ z jakąś tam średnio-dużą tolerancją. Zazwyczaj 125mg-150mg, ale myślę, że nie byłoby tragedii przy większej ilości. Tylko moje bebechy nie mogły znieść tego całego pentedronu i zaczynały kłuć. :-/

A no i nie jestem fanem mega wypierdolu.
  • 91 / 4 / 0
ja jestem fanem pentedronu dlamnie najlepszy stymulant jaki dotychczas testowałem narazie nic go nie przebiło, poleci ktoś coś co uważa za lepsze od pente ?
  • 1 / / 0
Siema, zalogowałem się tutaj, żeby podzielić się z Wami moim doświadczeniem z tym specyfikiem.
Kupiłem, na pewnej imprezie gram kryształów(jestem zielony jeśli chodzi o proszki/kryształy i tego typu psychodeliki. Zdecydowanie wolę trawkę, grzybki lub 'bilety do kina"). Kolejny raz zrobiłem głupotę, gość który mi to sprzedał, powiedział nazwę 2mmc. Więc zawinąłem worek i się zmyłem.
Przyszedłem do domu, internet_> zebrałem info, no i dawaj.
400mg szklanka z wodą i 100mg sniff
po 20 min rozpierdoliło mnie do tego stopnia, że pot ściekał mi po czole, miałem niesamowitą euforię, mówiłem, sam do siebie, było mi tak gorąco, że brałem co 15min zimny prysznic. Byłem świadomy, ale włożenie ręki do kibla i ciągłe spłukiwanie wody, było przegięciem(brakowało przytulania się do futryn) :wall: Na dodatek byłem sam więc w razie problemów, miałbym przejebane. Jak już wszyscy rano wstali, to poprawiłem drugi raz tą samą ilością i w ten sam sposób. Druga Faza mniejsza, ale bardziej straszna.
jestem 24h po fazie, a czuję się dziwnie i nie rafię jeszcze tego do końca opisać...
Jest zagrożenie, że mogłem sobie coś uszkodzić, zepsuć w jakikolwiek sposób sobie tym zagrozić?
Pozdrawiam. Świeżbiony! :wall:
  • 125 / 2 / 0
lesiolbn pisze:
ja jestem fanem pentedronu dlamnie najlepszy stymulant jaki dotychczas testowałem narazie nic go nie przebiło, poleci ktoś coś co uważa za lepsze od pente ?
też długo byłam fanką pente, ale po półrocznym częstym nadużywaniu i kilku długich ciągach działa na mnie tak wkurwiająco, że odstawiłam go i nie tęsknie, bo nawet po przerwach kilkutygodniowych tylko po pierwszej kresce wracały bardzo niemrawo dawne doznania, a potem to już tylko wkurwiający niedosyt i stymulacja fizyczna, której nienawidzę, a i tak jedziesz do końca wora. Teraz przerzuciłam się na Alfę-PVP, którą polecam, bo na mnie osobiście dużo lepiej działa (zwłaszcza waporyzowana), aktywizuje nienachalnie i motywuje do konstruktywnego działania. Ale ostrzegam jest bardzo ciągogenna i tak jak w przypadku pentedronu może wywoływać psychozy. Zresztą jak większość ketonów, eureka!
Ostatnio zmieniony 02 grudnia 2013 przez ksenocyd, łącznie zmieniany 1 raz.
~.~
ciąg dalszy nastąpi.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.