Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1180 / 5 / 0
wsrh

Myślę, że zajebałeś za mało i miałeś same uboki.

Miałem trochę śniegu pentaka na pocżatku roku i właśnie jak pyknąłem za mało to było nie bardzo, podenerwowanie i inne.
  • 182 / 4 / 0
Pentedron łapie wam wilgoć? To dziwne, co prawda ja biorę kryształy, które muszę porządnie rozkruszyć bym mógł zmazać kreskę ale nawet jak rozkruszony poleży w srebrze pare godzin czy przez noc to nie staje się mokry i śmierdzący :nuts:
Śnieg tak, kryształ nie.
Dostałem kiedyś sort w bardzo fajnym krysztale:

[ external image ]

Minął miesiąc, siedzę se w aucie, czekam na kogoś... A tam na podłodze kawał kryształu, chyba największy z wora, po wstępnych oględzinach wiedziałem że to nie jest nic innego jak pjentedron, obok jeszcze jakieś inne kryształy, wyszła z tego dobra ściecha.

Ostatecznie faza z kilku kryształów jebniętych obok skrzyni biegów, a przecież samochodu nie trzyma się w szczelnym zamknięciu. :*)
Od tej pory przywiązuje mniejszą uwagę do przechowywania.
  • 438 / 3 / 0
kowalskii pisze:
wsrh

Miałem trochę śniegu pentaka na pocżatku roku i właśnie jak pyknąłem za mało to było nie bardzo, podenerwowanie i inne.
Myślę, że w takim wypadku może być podobnie, tak jak ktoś pisał przy ethcacie. Pentedron można się domyślać, że powoduje większe uwalnianie noradrenaliny niż wpływa na dopaminę, dlatego należy przyjąć więcej substancji, żeby poczuć dopaminowe zadowolenie (oczywiście czysto teoretyzując). Mimo wszystko paranoje po tym dragu zawsze są możliwe.
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
  • 160 / 3 / 0
Penta mozna polecic w dawkach 100~~ mg tylko osobom bez tolerki, straszny syf, i zauwazylem ze kazdy user penta po dluzszym stosowaniu uwaza go za najgorszy keton, mi styrał zywot przeokropnie.
  • 158 / 2 / 0
alfachem pisze:
kowalskii pisze:
wsrh

Myślę, że w takim wypadku może być podobnie, tak jak ktoś pisał przy ethcacie. Pentedron można się domyślać, że powoduje większe uwalnianie noradrenaliny niż wpływa na dopaminę, dlatego należy przyjąć więcej substancji, żeby poczuć dopaminowe zadowolenie (oczywiście czysto teoretyzując). Mimo wszystko paranoje po tym dragu zawsze są możliwe.
POTWIERDZAM
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 191 / 9 / 0
Czyli w sumie to co podejrzewałem. Tylko że już kiedyś dla pobudzenia wziąłem podobną dawkę jak ostatnio czyli miedzy 30-50 mg i było wszystko ok, dlatego nie wiedziałem co się dzieje że po takiej dawce mam telepke i schizy. Dzięki za odpowiedzi
  • 192 / 2 / 0
[ external image ]

Taki sort teraz ma mój ziom.
Ładnie klepie. po około 70mg miałem mocne pobudzenie przez ponad 3 godz.
  • 1180 / 5 / 0
Mi to wygląda na kryształy a-pvp.
  • 192 / 2 / 0
No właśnie jakieś białe nie ?
Tylko że gość obraca juz kilogramami więc raczej powinien wiedzieć czym handluje ?
  • 1180 / 5 / 0
Kolor wpada też trochę w żółtawy co jeszcze bardziej wskazuje na pvp.

Sam powinieneś wiedzieć, czy efekty są jak po pentedronie jak na zdjęciu wyżej (przezroczyste kryształy)
Ostatnio zmieniony 09 listopada 2013 przez kowalskii, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).