Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Myślę, że zajebałeś za mało i miałeś same uboki.
Miałem trochę śniegu pentaka na pocżatku roku i właśnie jak pyknąłem za mało to było nie bardzo, podenerwowanie i inne.
Pentedron łapie wam wilgoć? To dziwne, co prawda ja biorę kryształy, które muszę porządnie rozkruszyć bym mógł zmazać kreskę ale nawet jak rozkruszony poleży w srebrze pare godzin czy przez noc to nie staje się mokry i śmierdzący :nuts:
Dostałem kiedyś sort w bardzo fajnym krysztale:
[ external image ]
Minął miesiąc, siedzę se w aucie, czekam na kogoś... A tam na podłodze kawał kryształu, chyba największy z wora, po wstępnych oględzinach wiedziałem że to nie jest nic innego jak pjentedron, obok jeszcze jakieś inne kryształy, wyszła z tego dobra ściecha.
Ostatecznie faza z kilku kryształów jebniętych obok skrzyni biegów, a przecież samochodu nie trzyma się w szczelnym zamknięciu.
Od tej pory przywiązuje mniejszą uwagę do przechowywania.
kowalskii pisze:wsrh
Miałem trochę śniegu pentaka na pocżatku roku i właśnie jak pyknąłem za mało to było nie bardzo, podenerwowanie i inne.
NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
alfachem pisze:Myślę, że w takim wypadku może być podobnie, tak jak ktoś pisał przy ethcacie. Pentedron można się domyślać, że powoduje większe uwalnianie noradrenaliny niż wpływa na dopaminę, dlatego należy przyjąć więcej substancji, żeby poczuć dopaminowe zadowolenie (oczywiście czysto teoretyzując). Mimo wszystko paranoje po tym dragu zawsze są możliwe.kowalskii pisze:wsrh
Taki sort teraz ma mój ziom.
Ładnie klepie. po około 70mg miałem mocne pobudzenie przez ponad 3 godz.
Tylko że gość obraca juz kilogramami więc raczej powinien wiedzieć czym handluje ?
Sam powinieneś wiedzieć, czy efekty są jak po pentedronie jak na zdjęciu wyżej (przezroczyste kryształy)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).