Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Przecież jak ktoś ma np starych na chacie i sie przypierdzielają... to wystarczy na paczkomet a nie kurde kupować od dilow produkt dostępny na necie i do tego legal rotfl
A tak wołgle to kurwa nimosz soli w dumu czy jak ? No to już biegusiem zapierdalaj po materiał porównawczy z kuchni i pjerdolnij analizę bjeda-metodom na "łoko"
Może być tak że ktoś mu mógł dorzucić lidokainy ale ona w krysztale nie występuje.
PS. mnie 800mg naraz by napewno zabiło
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
W sumie nie wierzyłem w dawki 150-200 tutaj wymieniane.
Do czasu jak na pewnej wixen party, gdzie niskie tony z głośników zwalają drinki ze stolików (całkiem nieświadomy rym) wysypałem 0,5 z wagi na dwóch, taka sytuacja
(sam pewnie jebłnąwszy kiedyś więcej, ale z pamięcią po ketonach bywa różnie więc podałem ostatni przykład)
Może być tak że ktoś mu mógł dorzucić lidokainy ale ona w krysztale nie występuje.
co-zkim-kiedy-ile-jak-ukogo-aaamożegdziewkońcu?
pocodlaczegotoskądtu? :rolleyes:
kosmetyki, tiki. filmiki, sprzęt turbo, szczepionki.
fikimikiza burzenia rozsądku.
dziurawe gumki... autopionki.
Modyfikowany Bigos pisze:Kurwa przecież Pente tez jest slone w smaku...
A tak wołgle to kurwa nimosz soli w dumu czy jak ? No to już biegusiem zapierdalaj po materiał porównawczy z kuchni i pjerdolnij analizę bjeda-metodom na "łoko"
primum non nocere
150mg+ dla nie przećpanego kandydata to naprawdę ogromna wrzuta, nie mówiąc już o 200. Serce dostaje wpierdol ogromny, cały organizm w ogóle. No ale magie pokazuje ;) Taki urok tego pentedronu. No ale przerzucam się zdecydowanie spowrotem na NEB
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.