Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
cześć czy jest ktoś kto bawi sie z tym specyfikiem dłuższy czas ? kilkanascie razy ? jakies efekty uboczne ? lub w mixie z a-pvp + a-pbp ? trafiłem chyba z mixiem i proporcjami wprost pod siebie , a dawki w zasadzie żadne w porównaniu z tym co przeczytałem wyżej i niektorzy przyjmują to sobie nie wyobrażam, Jestescie jacyś inni :)
Po 2 tygodniach nie zaobserowowałem jeszcze żadnych skutków ubocznych ,a korzyści są niebagatelne,w zasadzie dopiero sie przyzwyczajam do funkcjonowania na takich obrotach, dlatego szukam bardziej zaprawianych w boju moze powiedzą na co trzeba uważać ?
  • 869 / 15 / 0
sniffem mi nie podszedł.

za to pod jezyk zajebiscie! zaczełam od 1 ml gbla, tak symbolicznie, ale ze prawie na czczo zrobiłam, to zadzialal prawie od razu i to o dziwo full euforycznie, było wykurwiścieeeeeee, muzyka na maxa w glosnikach, a ja nie moglam usiedziec w miejscu :D

pento wzielam, hm, tak jakby 2 x na opuszce palców pod język :-D i euforia się utrzymała, dalej skakałam po mieszkaniu w rytm muzyki :D potem wlaczyl mi się słowotok, ciągle się śmiałam, czułam się inteligentna i nie miałam żadnych oporów z żartowaniem, czy jakimiś rozkminami totalnie z dupy :) no i jasność umysłu, wieksza płynność mówienia, łatwiejszy dobór słow, a wiec i wieksza elokwencja :D

zajebistość! :D no i nawet długo trzymało w sumie, ze cztery godziny? (euforia pol godziny, potem mocno podniesiony nastrój)
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 438 / 14 / 0
Po sniffie pentedron przez pierwsze 20min dawał mi przyjemną sedację, uczucie zadowolenia i odprężenia a następnie psychiczne ożywienie. Nie lubię (już) stymulantów i nie zachowuję się jak tzw "nafuraniec". Testowany zarówno drobny jak i duży kryształ działał na mnie identycznie. Ale nie o to mi chodzi.
Jestem zielony w temacie zmian zachodzących w mózgu po spożyciu danej substancji i jestem zbyt tępy na ogarnięcie tego. Wiem tylko czego z czym łączyć nie wolno. Zażywam z przypisu lekarza alprazolam i mianserynę na noc. alpra raczej nie będzie się "gryzła" z pentedronem a mianseryna?
  • 2428 / 91 / 0
No i sie mylisz bo alpra znosi działanie stymulantów i dragów...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 14 / 0
To to ja wiem ale chodzi mi o niebezpieczne dla mózgu uszkodzenia. Czyli mam rozumieć że mianseryna nie ma w tym stylu też nic wspólnego?
  • 2428 / 91 / 0
Obczaiłem na szybko tą mianseryne i raczej nie powinno być jakiś niebezpiecznych interakcji , ale niech wypowie sie ktoś mondrzejszy %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1522 / 73 / 0
Mianseryna i pente mogą zadziałać synergiczne. Idąc logicznym tokiem myślenia neurotoksyczność rośnie.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2012 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 44 / 1 / 0
1.Jak podoba wam sie połączenie pentedron plus canna (szczególnie am2201)?

2. Przyzwyczajeni do osiedlowego "władka", po niewielkich ilościach zostali wypierdoleni z butów. Pobudza silniej, i uzaleznia bardziej niż osiedlowy śnieg. Czy przypadkiem związek nie ma czegoś wspólnego z metaamfetaminą, skoro niektórzy zdecydowanie bardziej wolą go od amfetaminy? Niektóre ketony, lub mixy maja potencjal wiekszy niz uliczne zabawki, nie uważacie?

Dziwny głos w glowie, który ciagle cos pierdoli bez sensu totalnie, czasem irytuje, to normalne po przerobieniu dużych ilości pentedronu ? ;) Idzie sie przyzwyczaic, hehehe.
  • 438 / 14 / 0
Ok. Fenks ju wery macz. Zważając na brak jakiejkolwiek wiedzy na temat o którym pisałem 2 posty wyżej i pomimo obserwowania topicu na bieżąco przeleciałem go od początku nie znajdując żadnej informacji napisałem do was:)
Z powodu zdrowego rozsądku zapytałem bo przeczytałem w ulotce że nie można leku łączyć z iMAO czego zbytnio nie rozumiem ale co zapewne przyda się komuś:)
  • 1522 / 73 / 0
@Bio Teraz nie dostaniesz dobrej amfetaminy, która kopałaby tak jak powinna. pentedron nie jest najlepszym BK, wyobraź co by się stało gdyby 4-MMC dostali %-D Z tym głosem w głowie lepiej do psychiatry idź.
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.