Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Po 2 tygodniach nie zaobserowowałem jeszcze żadnych skutków ubocznych ,a korzyści są niebagatelne,w zasadzie dopiero sie przyzwyczajam do funkcjonowania na takich obrotach, dlatego szukam bardziej zaprawianych w boju moze powiedzą na co trzeba uważać ?
za to pod jezyk zajebiscie! zaczełam od 1 ml gbla, tak symbolicznie, ale ze prawie na czczo zrobiłam, to zadzialal prawie od razu i to o dziwo full euforycznie, było wykurwiścieeeeeee, muzyka na maxa w glosnikach, a ja nie moglam usiedziec w miejscu :D
pento wzielam, hm, tak jakby 2 x na opuszce palców pod język :-D i euforia się utrzymała, dalej skakałam po mieszkaniu w rytm muzyki :D potem wlaczyl mi się słowotok, ciągle się śmiałam, czułam się inteligentna i nie miałam żadnych oporów z żartowaniem, czy jakimiś rozkminami totalnie z dupy :) no i jasność umysłu, wieksza płynność mówienia, łatwiejszy dobór słow, a wiec i wieksza elokwencja :D
zajebistość! :D no i nawet długo trzymało w sumie, ze cztery godziny? (euforia pol godziny, potem mocno podniesiony nastrój)
primum non nocere
Jestem zielony w temacie zmian zachodzących w mózgu po spożyciu danej substancji i jestem zbyt tępy na ogarnięcie tego. Wiem tylko czego z czym łączyć nie wolno. Zażywam z przypisu lekarza alprazolam i mianserynę na noc. alpra raczej nie będzie się "gryzła" z pentedronem a mianseryna?
2. Przyzwyczajeni do osiedlowego "władka", po niewielkich ilościach zostali wypierdoleni z butów. Pobudza silniej, i uzaleznia bardziej niż osiedlowy śnieg. Czy przypadkiem związek nie ma czegoś wspólnego z metaamfetaminą, skoro niektórzy zdecydowanie bardziej wolą go od amfetaminy? Niektóre ketony, lub mixy maja potencjal wiekszy niz uliczne zabawki, nie uważacie?
Dziwny głos w glowie, który ciagle cos pierdoli bez sensu totalnie, czasem irytuje, to normalne po przerobieniu dużych ilości pentedronu ? ;) Idzie sie przyzwyczaic, hehehe.
Z powodu zdrowego rozsądku zapytałem bo przeczytałem w ulotce że nie można leku łączyć z iMAO czego zbytnio nie rozumiem ale co zapewne przyda się komuś:)
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.