Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1198 / 8 / 0
Hmmm może sie skusza na i.a :D a zamiast lewatywy moze byc 1 dniowa glodowka ;) ?
  • 622 / 27 / 0
prawie_martwy pisze:
Hmmm może sie skusza na i.a :D a zamiast lewatywy moze byc 1 dniowa glodowka ;) ?
Lewatywa nie jest konieczna. Ja bym się w każdym razie takowej nie poddał. Pierdolnął bym i.v. bo tak naprawdę w pukaniu nie ma nic strasznego jak mniejwięcej wie jak to należy zrobić.

Poprostu wysraj się porządnie i dopiero zapodaj i.a. Będzie działać, trust me.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 8 / 0
Hehe spoko a ten roztwor I.V probowal ktos wstrzyknac sobie domiesniowo ? da sie tak wogole ?
  • 289 / 5 / 0
prawie_martwy pisze:

niektore laski mowia ze lewatywa jest niezla, wyobraz sobie ta kakaowa struge :-D
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 3 / 0
Nie, nie, nie 11 tabletek razem tylko 5 tabletek w jednym dniu i 6 w następnym. :D

Nie był to mój pierwszy czy nawet dwudziesty raz, tylko moze dwusetny na przestrzeni dwóch lat.
Tak więc kwestia przyzwyczajenia jest raczej po mojej stronie.

Wczoraj trafiłem do szpitala, matka zadzwoniła po karetke bo podobno padłem jak placek z wyciagnietym językiem :D i otwartymi oczyma :) nie reagując na nic :(
Na pogotowiu gdzie spędziłem noc z jakąś staruszką i gośćiem skręcającym się z bólu po wypiciu "połówki" i piwa, oprócz standardowych pytań :co, jak, gdzie, imie, adres, na co choruje itd. byłem pytany czy brałem jakieś narkotyki, gdy jasno i stanowczo stwierdziłem, ze NIE :D ten gość spytał mnie "to co brałeś?", ale nie wiem czy był to lekarz czy jedeń z tych co jeżdżą w karetkach bo wszyscy tam oprócz pielęgniarek byli ubrani na czerwono w podobne kombinezony, zauwazyłem ze nie mam do czynienia z idiotą :( , więc powiedziałem 2 tramale, pyta jakie setki, stopiędziesiątki? a potem dał mi wykład dlaczego nie powinienem brać tak silnego lekarstwa i poszedł w hu..., potem przyszedł jeszcze raz rano na jakąs "wizyte", ale też tylko był chwile przy mnie spytał "jak leci młody" i poszedł do gościa obok.

Nie martwił bym się, gdyby nie podali kopii wyników badan do lekarza rodzinnego, razem z opisanym powodem przyjęcia, coś w stylu "zazył dwa tramale, zemdlał i stracił pamięc na 20 minut, objawy-otwarte oczy, spadek ciśnienia" itp.

Myśle, że powodem jest to że przez cały lipiec, dzien w dzien brałem poltram lub tramal a nie to ze brałem go tyle.
Jutro mam isć do lekarza rodzinnego, już widze jak mnie zjebie, skąd mam ten tramal :)
Wszystkich dziewczyn nie da sie wyruchać, ale trzeba chociaż spróbować.

"Chcę żyć pełnią życia, chcę wyssać wszystkie soki życia, by zgromić wszystko to, co życiem nie jest. By nie odkryć tuż przed śmiercią, że nie umiałem żyć"
  • 1198 / 8 / 0
Slyszalem o kolesiu ktory po 300 mg tramalu na pierwszy raz wyladowal na pogotowiu z cisnieniem 100/60 masakra ;) szkoda takiego bo nie pouzywa sobie za bardzo tego milusi srodka jakim trampek jest :). Plynaca rzeczko - takie przypaly sa najgorsze bo ciezko jest udawac ze nic sie nie bralo jak wszystko na to wskazuje ;). Wiesz moze co oni Ci dawali na odtrutke w tym szpitalu ? heh pewnie naloksonu Ci nie dalo bo zbyt drogoby wyszlo ;). Swoja droga taki nalokson kazdemu co spozywa trampa by sie przydal - tak na wypadek przedawkowania
Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2007 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 238 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dream Fall »
No ja w maju niestety też trafiłem do szpitala po 1200mg tramalu i dwutygodniowym ciągu i xanaxie (już nie pamiętam ile). Dostalem padaczki, przyjechali po mnie a ja zero kontaktu, nie wiedzialem co się dzieje, dlaczego leże na podlodze i dlaczego matka mnie trzyma...wiem ze jak mnie znosili ze schodow to pourywalem (!) pasy bezpieczenstwa, szarpalem sie i wyzywalem wszystkich. Na ogól jestem bardzo spokojny i raczej niesmialy :) Jeszcze w szpitalu dali mi 10mg diazepamu zacząłem potem gadać bzdury. Na pytanie: "Co brałeś" odpowiedziałem "- Rutinoscorbin i witamina c".
Tydzien mnie potrzymali na badania i wyszedłem, pierwsze trzy dni w szpitalu oczywiscie chujowo po odstawieniu tramalu. Teraz tylko chodze na wizyty do psychologa.
  • 223 / 5 / 0
tak mozna tn roztwor dac do miesniowo bo ktos tam pytał. ja tak robilem wiele razy

ale ja rzygam tramalem na mysl o tramalu mam mdłosci kojarzy mi sie z rzyganiem a zapach tego proszku z kapsułek tez powoduje u mnie mdłosci i mnie skręca jak wyobrazam sobie ze to połykam

fuj
Uwaga! Użytkownik filip.z.konopii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bead brains »
Mam pytanko, kończy mi się tramal i na razie nie będe miał dostępu. Czy ktoś mi może powiedzieć jakie są w aptekach dostępne bez recki leki z kodeiną - ale bez robienia ekstrakcji, i czy biorąc kodę i (tramal w mniejszych dawkach), mozna uzupełnić braki tramalu - np: ja biorę 400 - 450 mg i gdybym wzioł 200mg i resztę uzupełnił kodeiną, to czy brak tych 200 mg tramalu będzie bardzo odczuwalny?
Prosze o jakąś odpowiedź.
Uwaga! Użytkownik bead brains nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Myślę, ze jesli doprawisz sie kodeiną to nie odczujesz tak bardzo mniejszej dawki tramadolu, chociaż nigdy nie byłam w takiej sytuacji więc nie mówię z doświadczenia ile raczej z przeczucia ;-) Bez ekstrakcji jest Thiocodin.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.