Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 354 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: MadRider »
Gargamel nie wiem tych benzo to naszczęście nie brałem, kokainę brałem i jest niestety zajebista euforia bardzo duża a mały zjazd i kaskę ciągnie nieźle już lepiej chyba ten tramal brać koniec offtopu.
Uwaga! Użytkownik MadRider jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Ziolo po tramalu bardzo wzmacnia banie imho. Ja to lubie, ale jak jestem sam (ewentualnie z laska, wtedy jest bosko ;-) ), bo wtedy nie masz raczej ochoty gadac, a lezec i cieszyc sie z euforii. Znaczy sie nawet nie masz sily/ochoty chodzic tylko wolisz lezec/siedziec.
  • 169 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Exagon »
Sie tak zastanawiam.. Co mam 'wmowic' lekarzowi zeby dostac recepte na Tramal? Czy moze sie nie bawic i od razu polozyc na stol koperte (o to pytam bo na wiosce jest taki doktÓr-sprzedawczyk)? Z gory dzieki za konkretne odpowiedzi.
  • 140 / / 0
Powiedz, że masz bardzo bolesne miesiączki %-D
Moja mama na to tramal dostała. Chociaż nie prosiła, ale dostała. Już wiem jak sobie przyszłość ułożę :-D
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
to jest idiotyzm, żeby kobietom na miesiączkę przepisywać tramadol. moja koleżanka też to zawsze dostaje i powiem szczerze, że dziwię się tym lekarzom.

no ale nic, teraz ja muszę zacząć kombinować bo moje zapasy się skończyły..
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 169 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Exagon »
yhym.. czyli cos mnie ma okropnie bolec.. mozeee.. noga po zlamaniu?

PS. dobry pomysl z a miesiaczka, jeszcze u psychologa wyladuje z zaburzeniami poczucia plci wlasniej %-D
  • 45 / 6 / 0
Witam!
Ostatnio dostałem bez recepty od miłej pani aptekarki w średnim wieku tramal 96 ml :):):) mówila wprawdzie zebym doniosł recepte , ale co tam ;). zaplacilem 96 zeta ale było warto :> wystarczy chociaż na długo.
Ja po Tramalu / POltramie czuje się świetnie i lajtowo. mam zajebistą euforię , szczególnie jak pomieszam ów specyfik z kodeiną.
POZDRO!
D.D
Uwaga! Użytkownik kiszka123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fazobaniel »
Tez mam te krople, ile tego ladujesz? ja wczesniej odmierzalem strzykawka 5ml czyli z tego co pisze na buteleczce to jest 500mg ale cos slabo mnie robilo. Dzisiaj po 2 tygodniowej przerwie postanowilem znowu sprobowac, ale odmierzylem sobie 9 ml czyli 900mg, lyknelem gdzies 15 minut temu, jak nie porobi to ja juz zostawiam ten tramal w spokoju.
  • 2 / / 0
Witam.
Wczoraj po raz pierwszy wziełam tramadol, dawka 600mg rozkruszona na proch i wymieszane z napojem.
Wziałam to koło godz 16.
Na poczatku zrobiłam sie strasznie senna jak wracałam busem do domu z kumplem :zzz: , obawiałam ze sie porzygam ale jakoś nie chciało mi sie. Potem musiłam przesiaść sie do busa ale miałam jeszcze godzine czasu do nastepnego wiec zadzwoniłam do kumpla i poszliśmy baknać ziółko po drodze czułam ze błednik mi szwankuje i trace równowage. :scared: Na miejscu ściagnełam pare fajnych buchów 4-5 i jakoś dzienwie nic mi nie było po bakaniu. Potem poszłam na busa i miałam 10 minut drogi do mojego miasta, straszne sie mi sie czas ciagnoł myslałam ze juz z 30min jade zaczełam sie strasznie pocić na twarzy i wogóle... i zaczeło mi sie niedobrze robić tak jak bym miała zaraz sie zerzygać i wysiadłam 3 przystanki wczesniej bo juz nie umiałam w tym busie wytrzymać :-/ . Szłam dość spory kawałek z buta ale było mi lepiej, szłam po chodniku od jednej strony do drugiej a w oczach mi sie jebało ze hoho, gdzies na boki mi zdupiały i wogóle obraz sie troche rozmazywał bo smsów nie umiałam przeczytac. Jakos szybko mi droga zjeciała i potem spotkałam znajomych w parku i siadłam na lawce i spałam na ramieniu kumpla a potem poszlismy na rynek i tam tez zamkłam oczy i sie rozłozyłam na ławce miałam jakies halucyjacje przed oczami widziłam jakichś ludzi albo okna komputera które sie otwierały ciagle, potem podjechała policja nam pod sam nos i zgarneła kumpla za wyzywanie ich, przyjełam to jaltowo nie poshizowałm sie ani nic jako to zawsze mam po ziółku. Wszystko mnie masakrycznie swedziało a szczególnie twarz okolice nosa, ust i oczy. Potem robilismy se zdjecia i poczułam ze zara puszcze pawia wiec powiedziłm ze musze siku i pobiedłam sie wyrzygać błeee.... masakra. Potem poszłam juz do domu spać było koło 1:00 . Rano sie obudziłam i dalej czułam sie nieswojo wszystko dalej mnie swedziło i chodziło sie dziwnie, nie mogłam nic z rana zjecs bo nie czułam sie głodna wogóle, wmusiłam w siebie pomarańcze i prawie jej nie zwróciłm, wogóle jak stałam to mi sie niedobrez robiło,jak siedziłm to tez sie dziwnie czułam wiec znów poszłam spać i dopiero teraz czuje sie w miare normalnie. Wogóle mało co pamietam z wczorajszego dnia :-/
Tak sumujac to wszystko to ta bania wogóle mi sie nie podobała i już nigdy tego nie wezne :wall:
  • 140 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Malinowa_mucha »
Co Ty brałaś, tramal? :-/
Nie wygląda mi to na to, ja się całkiem inaczej po tym czułam i po pierwszym razie też.
Zablokowany
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.