Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Powiem wam że zaskakujące są dla mnie takie wypowiedzi, że pół grama praktycznie nie działa na osobę, która nie ma w ogóle tolerancji. Pamiętam moje pierwsze razy. Taka dawka była jak najbardziej wystarczająca, ba! zaczynałam od 300mg i było dobrze. Zresztą nie tylko ze mną tak jest, wiele osób deklaruje naprawdę przyjemne odczucia po podobnych dawkach. Bardzo dziwny jest ten tram i aż dziw bierze jak różnorodnie oddziaływuje na poszczególne osoby!
  • 203 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
mam kapsułki 50 mg. normalnie je połykać czy rozgryzać albo coś?
https://www.youtube.com/watch?v=83y3K0OH2XM
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Karolcia »
hej :P pewnie takich pytan bylo sporo ale jakos nie chce mi sie szukac odpowiedzi po calym tym forum, dlatego pytam : mam tramal w kroplach :) jeszcze nigdy tego nie bralam a mam ochote :D czy moze mi ktos powiedziec ile mam tego wziac zeby mi bylo fajnie ?? aha no i tak zeby rodzice sie nie kapli ( wiecie uchodze wsrod nich za idealna coreczke jedynaczke a niechce zeby zmienili o mnie zdanie ) PROSZE ODPISZCIE SZYBKO BO SERIO JESTEM FEST WKRECONA NA TO :p aha a co by bylo jak bym sobie to polaczyla z Neurol'em ? :D czekam na odp. Pozdrawiam :D
Śpie krótko bo w snach tez bywa niebezpiecznie....
                    "sny - możesz w nich kochać lub mordować ludzi..."
  • 162 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Recoba »
[quote="Karolcia"]
hej ]
Nie zaczynaj tego brać - moja rada.
Uwaga! Użytkownik Recoba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fazobaniel »
Dzisiaj pierwszy raz z tramalem, pierwsza dawka o godzinie 14 jakieś 350mg w kroplach Poltram potem o 17 zaginaliśmy do kumpla do domu z Altanki po następne 500mg na łeb. Znakomicie mi sie lezalo i sluchalo muzyki ale nieodczulem jakiejs cpecjalnej euforii, wiecie moze czemu? Aha i doswiadczylismy wszyscy w 3 bardzo wyraznych Cev'ow niewiem jak to mozliwe ze tramadol je wywoluje ale byly tez tak macie?
  • 354 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: MadRider »
...
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2008 przez MadRider, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik MadRider jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
Nie wiem od kiedy po fecie jest euforia? 90% osób nadużywa słowa euforia. Euforie to można poczuć przy pierwszych chwilach kwasu, grzybów, lsa, bądź tez na krążkach. Opiaty to czil i tyle.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 354 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: MadRider »
...
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2008 przez MadRider, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik MadRider jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
MadRider

Ale właściwie co to za różnica hehe tzn taka że najbardziej uzależniają opiaty alk, dalej amf. pozdro,
Zgodze sie, ze opio uzalezniaja najbardziej, potem alkohol, ale na trzecim miejscu sa benzodiazepiny i barbiturany, a nie amfa imho. Wjebanie sie w to jest naprawde przejebane. Ale to watek o tramadolu, wiec nie robmy off-topicow,a jak ktos chce na ten temat dyskutowac to niech zalozy w dziale KNAJPA, poddziale NARKOTYKI temat typu "Jak rozumiesz euforie?" czy cos w tym stylu.

EDIT: Od amfy zreszta na pewno bardziej uzaleznia koka i meth., wiec raczej nie masz racji co do amfy na trzecim miejscu.

EDIT 2: Nie mysl, ze cie atakuje czy najezdzam na ciebie. Napisalem tylko swoje zdanie na temat tego, ze benzo i barbi uzalezniaja bardziej nim amfa. Co do tego, ze koka i meth uzaleznia bardziej to niestety mam racje. Dlatego jak masz mnie cytowac, to nie rob tego prosze, bo powstanie masa off-topicow, a to nie watek do sprzeczek. Masz jakies ale do mnie to pisz na priva.
Ostatnio zmieniony 27 września 2007 przez Gargamel, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 84 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fazobaniel »
Zostało mi 500mg poltramu w kroplach, chce dzisiaj to wypic ale mam 2 pytania:

Jak jest w przypadku tramadolu + thc? Slyszałem że Thc osłabia dzialanie kodeiny ale tramadolu to juz niewiem, palilem jakies 2-3h temu i niewiem czy teraz jak zarzuce Tramadol czy dobrze zadziala
I czy sa jakies przeciwskazania zeby po posilku zarzucac z miare pelnym zoladkiem.
Zablokowany
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.