Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3901 / 563 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
Po dużych ilościach tramalu to raczej nie dojdziesz...Podobno się da, ale po znacznie dłuższym pieszczeniu:P
Ale dziewczyna ogólnie dobrze gada, bo pewnie chce Twojego dobra, więc lepiej rzuć to gówno, kiedy jeszcze nie jest za późno;]
Bo prędzej czy później ona i tak to wykryje(po tym jak powiesz, że już nie ćpasz)...choćbyś nie wiadomo jak dobrze starał się to przed nią ukryć;)
Zależy oczywiście ile to ćpasz..Bo pewnie nie wyjdziesz z tego "na sucho", bez stopniowego zmniejszania dawek i ona to musi wiedzieć...

Także, tramal dobra rzecz, ale dziewczyna chyba jednak ważniejsza;)
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2007 przez lol, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3523 / 53 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
lol pisze:
Także, tramal dobra rzecz, ale dziewczyna chyba jednak ważniejsza;)
poczekaj aż ci się wyrobi tolerancja na nią %-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: takisobie »
Lolu (heheh) ale jak nie da się przed nią ukryć? jak weznę mniejszą dawkę żeby dojść to jak inaczej po mnie pozna ?
łatwo mówić "rzuć to" kiedy namawiają znajomi i sytuacje są nerwowe. Tramal jem od około 3 lat. Czy dziewczyna jest w stanie wykryć to jakimś testem z apteki tak jak weed ?
Uwaga! Użytkownik takisobie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: blind ghost »
takisobie pisze:
Lolu (heheh) ale jak nie da się przed nią ukryć? jak weznę mniejszą dawkę żeby dojść to jak inaczej po mnie pozna ?
łatwo mówić "rzuć to" kiedy namawiają znajomi i sytuacje są nerwowe. Tramal jem od około 3 lat. Czy dziewczyna jest w stanie wykryć to jakimś testem z apteki tak jak weed ?
mozesz wyluzowac, nie istnieja testy z apteki na tramadol. badania labolatoryjne tez trzeba by wykonac pod katem tramadolu. moim zdaniem (jezeli zalezy Ci na niej i masz na nia tolerancje ;) ) to zamiast schodzenia z dawek zaopatrz sie w benzo np relanium, odstaw tramal od razu. pierwszy dzien powinien byc spoko, a nastepnego ladujesz benzo rano i wieczorem. nie jest to jakies strasznie bolesne, po zaladowaniu rolek wieczorem+bro bedziesz spac normalnie....
pomeczysz sie 2 gora 3 dni (z rolkami o woele latwiej). z uzaleznieniem psychicznym gorzej, no ale masz dziewczyne... co do orgazmow po tramadolu nie ma nawet pelnej erekcji (czasami) a dojsc jest bardzo ciezko bo przeciez trampki znieczulaja..... powodzenia stary odstaw to ja to zarlem 7 miechow i odstawilem niedawno. b zadko (raz na 2 tyg) zdaza mi sie jeszcze kupic paczke kapsulek i raz zajebac, ale ciegnie mnie coraz mniej i mnie. trzymaj sie stary. Ogolnie zauwazylem, ze po dluzszym stosowaniu tramadol powoduje spadek libido....wszystko wraca do normy po detoxie
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Sterylny no spoko że masz inaczej niż wszyscy. Zawsze popierałam indywidualistów.
  • 3901 / 563 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
No tak, ale nie wszyscy potrafią odstawić od razu..ale w sumie nieważne jak, najważniejsze, żeby skończyć:)

A Ty blind też uważaj, już kilka razy na hyperrealu pisałeś, że już przestałeś brać i zacząłeś okazjonalnie;]
Trzymaj się w każdym razie;)
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2007 przez lol, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 289 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: blind ghost »
no tak to wyglada. ale teraz mi sie uda. wyjezdzam. poza tym mam dosc tego swinstwa. od brania okazjonalnego do znowu wpieprzenia sie droga krotka dlatego nie tykam tego teraz. wyjazd dobrze mi zrobi. wyjade juz odtruty naturalnie, ale w mozgu mi sie przestawi ze nie musze ladowac zeby wyluzowac. Ogolnie mam dosc lekow.....
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / 3 / 0
Uuuuuuuu, zauwazylem w neseserku wujcia poltram... :D ale tylko 50mg :/ musialbym podpierdolic z polowe listka na jedna faze... Beznadziejnie !

Pozdro
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
diphergan bierze się przed, czy można także po strzale tramca? Mi chodzi o wzmocnienie efektów, bo na szczęście na żadne swędzenie nigdy nie narzekałam.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Antyhistaminy jak difka czy hydro nie wzmacniaja tramsa. Z tego co wiem nawet oslabiaja jego dzialanie . Kilka razy bralem trama z hydro czy difka i chyba mi oslabily (a dziwilem sie, ze gram na raz po tygodniu srednio mnie klepie hehe). Zielona, piszesz w jednym watku, ze bierzesz 600mg tramsa i.v. Jak to bierzesz? Jednorazowo? Starcza ci jeden strzal na caly dzien? Ja jak jadlem to dorzucalem druga dawke popoludniowa/wieczorna np. 1300-1500mg rano, a potem jeszcze 600-1000mg, a przy i.v. i i.m. to przynajmniej 2 strzaly na dzien po przynajmniej gramie-poltora (drugi strzal mniej czasem, ponizej grama).
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.