Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 650 / 63 / 0
Jest jakis portal ktory bierze 57 zl lub mniej za wystawienie recepty.bo nie mam wiecej na polskim koncie
  • 3244 / 553 / 0
Jak wygląda sprawa z załatwieniem medycznej marihuany z thc u takiego telemedyka?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 650 / 63 / 0
Zalatwilem oxy za 50 zł u jednego z lekarzy
  • 49 / 5 / 0
A mnie własnie jakis ginekolog oscamował na 4 dychy, nawet pregaby nie chciał wypisac mimio starych recept... a skusiła mnie cena.
  • 867 / 253 / 0
Za takie wizyty płaci się z góry?
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 153 / 12 / 0
@Arabella841 niestety tak
  • 1198 / 142 / 0
08 lutego 2021Opomary pisze:
A mnie własnie jakis ginekolog oscamował na 4 dychy, nawet pregaby nie chciał wypisac mimio starych recept... a skusiła mnie cena.
Chyba wiem o kim piszesz też próbowałem u niego za 39zl wziasc tramal skończyło się na rozmowie i kłótni też oddać nie chciał od zlodzieji go zwyzywalem i pana wielkiego co za telefon gdzie powie mi że czegoś mi nie przepisze żąda 40 zł i że mi dupę obsmaruje oddał mi w ciągu 5 minut lamus. Niestety różni się trafiają
  • 161 / 8 / 0
28 stycznia 2021RinTohsaka pisze:
Wątpię.
Jak się okazało bez większego problemu,

4paki alpry (4x30x1)
3paki diazepamu (3x20x5)
paka pregaby (56x300)
paka trampka (50x200)
czasy erecept to coś pięknego %-D
  • 98 / 4 / 0
Wlasnie sam sie temu dziwie . Czasy pseudo pandemiczne wbrew pozorom jednak maja swoje zalety :). Teraz zalatwic sobie benzo czy inne smakolyki jest 5 razy prosciej niz to bylo wczesniej . Chwala za to bo kiedys to z czystego lenistwa i braku umiejetnosci sciemniania nie zalatwialem nic i musialem czasem sie ratowac szpitalem / detoksem . a teraz pff raz zalatwilem stacjonarnie i tera ino kartke wrzucam co chce i zara to mam :D a w razie czego kazty internetowy znachor stoi przede mna otworem .
Dzisiaj do tego przekonalem sie jak dziala obecny system wydawania e - zwolnien l4 . Jestem w szoku zew kraju ktorym rzadza bambusy i trzoda chlewna cos sie zmienilo na lepsze . Znajac zycie zmienili to przypadkiem , prosze o wincyj takich przypadkow :D Kiedys to lazenie po przychodniach tracenie w chuj czasu , stresu ogolnie bee . teraz? zajelo mi to 10 minut we wlasnym pokoju totalnie na luzie . Chwilo trwaj jak najdluzej bo nie mam zludzen jak cos dziala lepiej to zaraz znajdzie sie taki co kutasem swieczki bedzie gasil
  • 2392 / 655 / 0
A jak często wam się zdarza że dajecie papiery stanowiące podstawę , oraz recki i kończycie z absolutnie niczym - nawet bez tramalu bądź rolek na otarcie łez?? Adresuję się tutaj wyłącznie do ludzi z papierowymi podstawami bo takie telefony na pałę na siłę się nie liczą choć zapewne działają czasami.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.