Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2466 / 15 / 0
Re: DXM - Kupno
Post autor: White_Power »
Ale ten lek ma zjebaną ekonomie bo kosztuje ponad 8 zł za 200mg dexa. Czyli prawie 4 dychy aby się jakoś zajebać.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 126 / 1 / 0
Post autor: Dai_the_flu »
Poza tym ten lek ma dodatkowe składniki, które też działają przy znacznym przedawkowaniu.
  • 182 / 3 / 0
Ostatnio słucham se radia i nagle reklama ... acodinu... co za chuj? Chcą dotrzeć do większej rzeszy gimbusów drogą radiową?

Przenoszę do odpowiedniego wątku. LMR
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2012 przez LucretiaMyReflection, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: .
  • 3854 / 315 / 0
Post autor: Procent »
To nie jest reklama Acodinu, tylko jakiegoś leku, który zawiera dekstrometorfan. Gdyby lektor nie wymienił tego składnika, to pewnie ta reklama by wleciała jednym, a wyleciałaby drugim uchem. A tak, to pokazuje, że jestem ćpunem :-D
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / / 0
Post autor: KrwawyMotyl »
Procent pisze:
To nie jest reklama Acodinu, tylko jakiegoś leku, który zawiera dekstrometorfan.
Ja słyszałem reklamę w radiu gdzie wyraźnie pada nazwa "Acodin".
Widać lek ma się dobrze, mimo że już dawno powinien zostać objęty receptą.
  • 250 / / 0
Post autor: Lenti »
Dobrze, niedobrze, reklamę również słyszałem.
Co do tematu to na DOZie bez problemu zamawiałem jakieś pół roku, 2 razy po 4 paki i odbierałem. Później mi przeszło.
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
  • 203 / 3 / 0
Post autor: psycho23 »
Ogarnałem 50g czystego DXM Hbr 99%. takze koniec z wypadami do apteki :D Pierwsza probe wykonalem bez wagi i sypnalem na oko, chcialem ok 0.5g ale jak weszlo poczulem moc przynajmniej 700mg co dość mnie zmiotło z powierzchni bo bylem akurat w niewlasciwych dla tej dawki warunkach %-D polecam gorąco ogarnac czysciocha, jest frajda nieopisana.. wychodzi tanio. Po 3 probach zauwazylem jakby nieco dluzej wchodzil o jakies 15-20min ale moze to kwestia zalezna od warunków fizjologicznych w akurat tym czasie.
  • 2466 / 15 / 0
Post autor: White_Power »
Po takim czystym bardziej widać że obiekt w niedalekiej przyszłości mniej niż 24h był w trakcie badań ?? Bo mnie zawsze afterglow odtajnia i jest przypał.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1026 / 31 / 0
Nie ma różnicy. Tylko wejście jest nieco szybsze.
Switched my sulph to AJAX.
  • 2372 / 56 / 0
Post autor: hipollek »
W nawiązaniu do:
LucretiaMyReflection pisze:
Nie ma różnicy. Tylko wejście jest nieco szybsze.
Jeśli jest szybsze wejście, to czy bodyload trwa krócej? Wiadomo, że dxm sam w sobie powoduje mdłości (choć dla niektórych to bez znaczenia %-D ), pomogło by bardzo. :-D
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
Zablokowany
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.