Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Witam. Benzydamine zamierzam zażyć z kolegą 3 saszetki na dwóch. Czy taka ilosc wystarczy na pierwszy raz? (bede bral wieczorem ok godziny 19 jakies 600m od domu, chodzi mi o to żebym ok. polnocy zdołał dojść do domu :D) a może po 2 saszetki? Ekstrakcje oczywiscie przeprowadze przez filtr do kawy. :)
Glownie beda przeszkadzały halucynacje sluchowe jak i wzrokowe :P
poprostu mozesz sie czegos przestraszyc i tym zbudzic czujnosc opatrznych rodzicow, stąd lepiej nie brac tego jak sie jest w domku z rodzicami :)
Jestem bardzo pozytywnie nastawiony i nie spodziewam sie bad tripow (a to chyba połowa sukcesu?) :P A jak będzie z oczami następnego dnia?
z oczami nastepnego dnia bedzie kiepsko, ja do popoludnia nastepnego dnia wygladalem na wyćpanego i w glowie tez najlepej sie nie dzialo(mnostwo blyskawic, powidoków,przewidzen itp)
Jeśli pośpie ze 2-3 godziny to ich wygląd wróci do normy?
ps. luknij sobie jak wyglado moje spotkanie z benzą http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=13149
ps. po 1,5 saszetki co najwyzej mogą wystapic halucynacje sluchowe co nie jest zbyt przyjemne. przyjemniej natomiast zaczyna się od 3 w góre :)
Niech sie moze wypowie ktoś kto dokładnie wie.
1)W jaki sposób wzmocnić jej działanie?
2)Jaka jest maksymalna bezpieczna dawka do spożycia i czy jest ona mniejsza w połączeniu np z DXM?
3)Jak zredukować uczucie przerażenia wywołane przez benzydaminę (to najbardziej uporczywe)?
4)Co poza DXM pasuje do benzydaminy?
5)Czy zadziała odpowiednio jeśli np połknę ją po wpakowaniu w jakiś owoc czy ciastko?
6)I ostatnie pytanie: Jak działa Lecytyna w połączeniu z różnego typu narkotykami np z powyższą benzydaminą, czy DXM...
Z góry dziękuję za odpowiedź - mam nadzieję, że takowa nadejdzie bo chciałbym mimo wszystko z tym specyfikiem trochę poeksperymentować...
Lecytyna nie wplywa na przebieg fazy, moze jedynie uczynic ją bardziej klarowna i w przypadku DXM-u pozwala zapamietac z niej wiecej rzeczy.
Co do benzydaminy, nie spotkalem się, by ktos wzial wiecej niz 2.5grama jednorazowo, czytalem TR, gdzie po 2.5g koles calkowicie stracil panowanie nad soba, i benza przejela kontrole ;]
A co do lęku benzydaminowego, dxm pomaga, bardzo. Wg mnie odpowiedni mix to 3 saszetki benzy z 450 do 600mg DXM-u.
but money can buy me drugs so that`s cool :)
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.