Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Witam. Benzydamine zamierzam zażyć z kolegą 3 saszetki na dwóch. Czy taka ilosc wystarczy na pierwszy raz? (bede bral wieczorem ok godziny 19 jakies 600m od domu, chodzi mi o to żebym ok. polnocy zdołał dojść do domu :D) a może po 2 saszetki? Ekstrakcje oczywiscie przeprowadze przez filtr do kawy. :)
jesli o 19 wrzucisz 3 saszetki to o polnocy benzydamina bedzie dzialala pełną siłą i dzialanie te utrzymuje sie kilkanascie godzin. Do domu dojdziesz ale, rodzice mogą ci przypucowac miano narkomana ;]
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Patryk »
hmm, będzie po mnie widać? Np po oczach? Rodzice to mnie raczej nie zobaczą mam klucze od domu wchodze i odrazu do swojego pokoju mykam, postaram sie ich nie obudzić :)
Uwaga! Użytkownik Patryk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
oczy bedziesz mial b.szkliste ale nie o to chodzi.
Glownie beda przeszkadzały halucynacje sluchowe jak i wzrokowe :P
poprostu mozesz sie czegos przestraszyc i tym zbudzic czujnosc opatrznych rodzicow, stąd lepiej nie brac tego jak sie jest w domku z rodzicami :)
  • 18 / / 0
Jestem bardzo pozytywnie nastawiony i nie spodziewam sie bad tripow (a to chyba połowa sukcesu?) :P A jak będzie z oczami następnego dnia? Jeśli pośpie ze 2-3 godziny to ich wygląd wróci do normy?
Uwaga! Użytkownik Patryk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Jestem bardzo pozytywnie nastawiony i nie spodziewam sie bad tripow (a to chyba połowa sukcesu?) :P A jak będzie z oczami następnego dnia?
ja tez bylem pozytywnie nastawiony a jednak mialem krzywe jazdy ktorych sie cholernie balem.
z oczami nastepnego dnia bedzie kiepsko, ja do popoludnia nastepnego dnia wygladalem na wyćpanego i w glowie tez najlepej sie nie dzialo(mnostwo blyskawic, powidoków,przewidzen itp)
Jeśli pośpie ze 2-3 godziny to ich wygląd wróci do normy?
nie pospisz :), benzydamina ostro spiduje i za cholere nie da sie spac

ps. luknij sobie jak wyglado moje spotkanie z benzą http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=13149
Ostatnio zmieniony 18 marca 2007 przez newbe, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 18 / / 0
Prawdopodobnie wezme 1,5 saszetki (ot taka mniejsza dawka na początek ;P ) w piątek. A jeśli wezme to napewno podziele się z Wami tripem:) No gdzies tak do poludnia poleże w łóżku potem gdzieś wyjde jak wróce powinno być ok. Dziekuje za rady i pozdrawiam. Patryk :)
  • 1071 / 10 / 0
Patryku, nie bierz 1,5 saszetki. To marnotrawstwo. Jesli juz chcesz przezyc wspaniałą jazdę wraz ze wzrokowymi halucynacjami o to zalatw sobie wolną nockę przy dobrym set&settings i zapodaj 3 saszety + upal sie do tego jak bąk :)

ps. po 1,5 saszetki co najwyzej mogą wystapic halucynacje sluchowe co nie jest zbyt przyjemne. przyjemniej natomiast zaczyna się od 3 w góre :)
  • 324 / 6 / 0
Pisałem w wątku o oddielaniu difenhydraminy od paracetamolu że kiedys to robiłem. Ale czy napewno dobrze to nie jestem pewien. Zrobiłem to mniej wiecej tak jak ekstrakcje kodeiny z antidolu. I poczułem działanie difenhydraminy. Ale ile jej sie zmarnowało i ile wypiłem paracetamolu to nie wiem.
Niech sie moze wypowie ktoś kto dokładnie wie.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bruno »
Mam kilka pytań do kogoś kto zna się nieco na benzydaminie. Już miałem z nią kilka przygód i chciałbym nieco zmodyfikować banie po niej stąd kilka pytań:

1)W jaki sposób wzmocnić jej działanie?

2)Jaka jest maksymalna bezpieczna dawka do spożycia i czy jest ona mniejsza w połączeniu np z DXM?

3)Jak zredukować uczucie przerażenia wywołane przez benzydaminę (to najbardziej uporczywe)?

4)Co poza DXM pasuje do benzydaminy?

5)Czy zadziała odpowiednio jeśli np połknę ją po wpakowaniu w jakiś owoc czy ciastko?

6)I ostatnie pytanie: Jak działa Lecytyna w połączeniu z różnego typu narkotykami np z powyższą benzydaminą, czy DXM...

Z góry dziękuję za odpowiedź - mam nadzieję, że takowa nadejdzie bo chciałbym mimo wszystko z tym specyfikiem trochę poeksperymentować...
Uwaga! Użytkownik Bruno nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chris »
@up
Lecytyna nie wplywa na przebieg fazy, moze jedynie uczynic ją bardziej klarowna i w przypadku DXM-u pozwala zapamietac z niej wiecej rzeczy.

Co do benzydaminy, nie spotkalem się, by ktos wzial wiecej niz 2.5grama jednorazowo, czytalem TR, gdzie po 2.5g koles calkowicie stracil panowanie nad soba, i benza przejela kontrole ;]

A co do lęku benzydaminowego, dxm pomaga, bardzo. Wg mnie odpowiedni mix to 3 saszetki benzy z 450 do 600mg DXM-u.
they say money can`t buy me love and thats true
but money can buy me drugs so that`s cool :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.