Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Witam. Benzydamine zamierzam zażyć z kolegą 3 saszetki na dwóch. Czy taka ilosc wystarczy na pierwszy raz? (bede bral wieczorem ok godziny 19 jakies 600m od domu, chodzi mi o to żebym ok. polnocy zdołał dojść do domu :D) a może po 2 saszetki? Ekstrakcje oczywiscie przeprowadze przez filtr do kawy. :)
Glownie beda przeszkadzały halucynacje sluchowe jak i wzrokowe :P
poprostu mozesz sie czegos przestraszyc i tym zbudzic czujnosc opatrznych rodzicow, stąd lepiej nie brac tego jak sie jest w domku z rodzicami :)
Jestem bardzo pozytywnie nastawiony i nie spodziewam sie bad tripow (a to chyba połowa sukcesu?) :P A jak będzie z oczami następnego dnia?
z oczami nastepnego dnia bedzie kiepsko, ja do popoludnia nastepnego dnia wygladalem na wyćpanego i w glowie tez najlepej sie nie dzialo(mnostwo blyskawic, powidoków,przewidzen itp)
Jeśli pośpie ze 2-3 godziny to ich wygląd wróci do normy?
ps. luknij sobie jak wyglado moje spotkanie z benzą http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=13149
ps. po 1,5 saszetki co najwyzej mogą wystapic halucynacje sluchowe co nie jest zbyt przyjemne. przyjemniej natomiast zaczyna się od 3 w góre :)
Niech sie moze wypowie ktoś kto dokładnie wie.
1)W jaki sposób wzmocnić jej działanie?
2)Jaka jest maksymalna bezpieczna dawka do spożycia i czy jest ona mniejsza w połączeniu np z DXM?
3)Jak zredukować uczucie przerażenia wywołane przez benzydaminę (to najbardziej uporczywe)?
4)Co poza DXM pasuje do benzydaminy?
5)Czy zadziała odpowiednio jeśli np połknę ją po wpakowaniu w jakiś owoc czy ciastko?
6)I ostatnie pytanie: Jak działa Lecytyna w połączeniu z różnego typu narkotykami np z powyższą benzydaminą, czy DXM...
Z góry dziękuję za odpowiedź - mam nadzieję, że takowa nadejdzie bo chciałbym mimo wszystko z tym specyfikiem trochę poeksperymentować...
Lecytyna nie wplywa na przebieg fazy, moze jedynie uczynic ją bardziej klarowna i w przypadku DXM-u pozwala zapamietac z niej wiecej rzeczy.
Co do benzydaminy, nie spotkalem się, by ktos wzial wiecej niz 2.5grama jednorazowo, czytalem TR, gdzie po 2.5g koles calkowicie stracil panowanie nad soba, i benza przejela kontrole ;]
A co do lęku benzydaminowego, dxm pomaga, bardzo. Wg mnie odpowiedni mix to 3 saszetki benzy z 450 do 600mg DXM-u.
but money can buy me drugs so that`s cool :)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.