Panowie, chuj mnie obchodzi o co się tak spieracie. Tutaj mają umierać ludzie, a nie WASZE KURWA MÓZGI!
Jak ktoś zmarł bo zmieszał gowno z wazeliną, to ma za swoje. Krótkie "zasłużył sobie" wystarczy. Nikt nikogo do żałoby tu nie zmusza, ponadto nie ma obowiązku w ogóle odwiedzania tego tematu. Weźcie se jebnijcie krechę w kosmos i liczcie Sputniki.
Kurwa najgorsze jest to, że jak ja tu kiedyś wyląduję, to znowu będzie pierdolenie albo to o religii, albo żydostwie.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
/nie róbmy spamu, po skończeniu rozmowy usunę
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Właśnie wróciłem z pogrzebu, więc pomyślałem, że już można oficjalnie o tym wspomnieć.
Dowiedziałam się o śmierci Ł. jakiś czas temu, na pogrzebie z racji odległości nie byłam, myślę że jeszcze oswajam się z tą wiadomością. Był obecny w moim życiu w dość mocny sposób i, nie wiem, czuję pustkę po prostu, łapię się na sięganiu po telefon w celu napisania do niego wiadomości i potem sobie przypominam... Kurwa mać.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
13 maja 2017Fatmorgan pisze: gdyby ktoś się zastanawiał czy nieobecność eso jest indukowana jego śmiercią to mogę powiedzieć z całą pewnością że jeszcze nie
26 maja 2017pletzturra pisze: Esou (...) ma się dobrze
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.