W takim razie jesli nie ma sie stwierdzonego nowotowru zostaje Tramal, jesli nie chce sie faszerowac parasyfem czy innmi NLPZ-kami...
31 października 2024Mariusz88 pisze: Można przy SSRI a dokładnie paroksetynie wcinać oxy?
Pytanie po co, w końcu „leczysz się - nie ćpaj” i tak dalej.
@Palkrolik albo wyrabianie historii w PLB idąc po kalsycznej drabince NLPZ - tram - dhc - bupra w plastrach - etc, przeplatanej jakimiś skierowaniami na rehabilitacje, neuro, tomografy czy inne zastrzyki. W końcu przepiszą oxy, a potem coraz większe.
No i zostają magicy co za kafla przepiszą reckę na osiemdziesiątki na 100% wykupu
31 października 2024podpaski pisze:Jak myślicie, jakbym skruszył na "yebany" pył dwa Oxydolory 80mg, i wrzucił do grzałki z epapierosem
- Vapowanie Oxykodonu z epapierosa!
(zalany liquid tzw ta sól nikotynowa shot 20mg, grzałka ma pojemność około 3 ml liquidu) to zadziała to i da radę się tym ujebać? Może to byłby ekonomiczniejszy sposób upierdolenia się niż
Szukałem i nie mogę nic znaleźć na temat vapowania oxy. Mój dill ma sprzedaż epapierosy z oxy za 300 zł, ale skoro mam epa, olejek i dwie tabletki oxy80 to na początek zanim to w ogóle bym zamówił chciałbym sam sprawdzić jak to zadziała.
![]()
Chciałbym dodać, że mam jeszcze w domu kilka paczek Doreta 75mg + paracetamol, czy taki miks z oksykodonem (nigdy nie próbowałem) polepsza faze, wydłuża? Jeśli ktoś zna się na tym, to niech mi odpowie też czy taki mix 2 substancji (a w sumie 3, bo parasyf) jest "ekonomiczny"? I w jaki sposób, i czasowo zarzucać?
Okolo 3 , 4 dni bez oksy
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
mając na myśli grubo, rzekłbym fchuj grubo nawet.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.