Also, już tak na przyszłość może będziesz się orientować lub ktoś inny. Tam dwa posty wyżej pisałem, że Continy – Czy to stare, czy nowy blister - robiłem różnie albo podgrzewałem (Z tym że nie rozpuszczało się tak ładnie jak Majka, że cała ta warstwa wosku wychodziła na górę) I filtrowałem przez OCB/ fajkę. albo robiłem roztwór kompletnie na zimno, lekko zamieszałem tłoczkiem a potem ściągałem do Pompki i wszystko fajnie działało, bardzo mocno. Za to z dolarami nie mam zielonego pojęcia jak robić. Wczoraj zrobiłem to tak trochę na Chybił trafił, nawet się nikogo nie radziłem.
W przypadku oksy dolorów, wolicie je podgrzewać czy może filtrować na zimno tak jak Contin? pytam bo zwyczajnie się martwię, aby nie zjebać czegoś podgrzewając i może przypadkiem rozpuszczając czegoś niechcianego co później wpuszczę sobie w żyły :<<<
Jest ktoś w stanie mi tak "statystycznie" powiedzieć czy są duże szanse na pirogena po przegotowaniu dwoch filterkow i resztek z łyżki jakbym zeskrobał? Łycha leżała sobie na parapecie przez ok. 1-1,5tyg i nie była ruszana. Mam okropne cisnienie psychiczne, skręt już minął ale mam straszny dzisiaj dopaminowy zjazd i chcialbym chociaż z 5-10mg dać w kabel żeby poczuć cokolwiek... Kiedyś niestety doswiadczyłem pirogena i to było bardzo nieprzyjemne doswiadczenie dlatego jeśli podpowiecie czy takie tygodniowe-dwutygodniowe filtry są duzym ryzykiem to nie bede pompowac i.v tylko moze wypije albo no homo zapodam w anal..... ehhh. Marne zycie cpuna ._. Na szczęście niedługo jadę do ośrodka na pół roku, mam nadzieje że tam troche mnie ustawią do pionu
Tak czy siak, przegotowałem i tak te filterki, zeskrobałem reszte z lyzki, ale nie odwazylem sie podać I.V
Jakby nie patrzeć łycha półtora tygodnia leżała na parapecie przy oknie, ja z okna zbyt nie sprzatam, chuj wie czy bym dobrze wygotował jakies potencjalne bakterie xp Co do pirogena to zdarzył mi sie 2 lub 3 razy w zyciu, juz nie jestem pewien bo jak mowie - nie bawie sie w strzykawke :))) Ale to tez wlasnie zawsze bylo po gotowaniu filtrow. Po dobrze, dwa razy przefiltrowanym R-R nigdy zadnego buraka czy piro. No chyba ze gdzies sie czasem spieszylo i sie zdarzylo zapodać z 0,5ml podskornie XD Ale wiadomo jak to jest z podaniem podskornym. Dopoki czysta szpryca i roztwor to szybko pod ciepla wode, rozmasowac; pol godziny i sie wchlania elegancko.
Pozdro Krzychu dla Ciebie i dzieki za odp =)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.