30 grudnia 2019anonimowy0xd pisze: A teraz zauważyłem że sa tabletki oksydolorfast czy jakoś tak tabletki powlekane to sa z szybkim uwalnianie?
Rozdzial chromatograficzny to pierwsza metoda a druga to duze PH i oksy wypada z r-ru. Kompletny laik w tym temacie jestem i czekam na rady. Na pewno znajdzie sie jakis chemik co ogarnia temat. Moze zwrocic sie z tym w innym watku?
Bo co ja moge zrobic z taka iloscia oksy i tylidyny? Nada sie to do czegokolwiek? Czy do kosza i nie zaprzatac sobie glowy.
Ostatni raz w tym watku zwracam sie z prosba o pomoc, zeby nie zasypywac spamem tematu. Takze proszę moda o ostatnie zaakceptowanie tego posta. Z gory bardzo dziekuje.
Priv...? Jak ktos cos kuma albo cos chce doradzic co z tym przekminic.
Ps. Piekarnik jako aparakura do rozdziału substancji o podobnej temperaturze rozkładu. Kiedy ktoś zrobi łaźnię olejową na oleju kujawskim ~żarcik
[...]
Boć to ciało rzekł szukacz było w życiu dziwne. Zawżdy wszystkiemu przeciwne I domyślać się mam pewne powody, Że popłynęło z rzeką przeciw wody
03 stycznia 2020trzykrotnie pisze: Spróbowałam dzisiaj dwa razy, dla mnie mocna mieszanka. Moze dlatego ze z opio zaczynam. Serce zaczelo mi strasznie latac jak po stimachwygladalo to na normalny zjazd, zaczelam sie wic na krzesle. Czy to mozliwe ze moglabym miec uczulenie na oksykodon? co jakis czas mam swedzenie na ciele .. a oxy trzymam sie stalych dawek 10-15 mg .
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.