To najgorszy zamiennik na rynku, nie dość, że najgorszy to czuć różnice w działaniu, mozesz jedynie go brać p.o. albo do nosa tylko trzeba b. Dokładnie poruszyć.
Ogólnie Accordeon to gówno produkowane w PL przez jakiegoś Janusza xD no i ziomie, współczuję Ci, bo sam to miałem :/
Ja osobiście uważam oksy za jeden z lepszych opio Co prawda nie praktykuje i nigdy nie zapodam iv lecz pokruszone oksy 40 mg 2x dziennie donosowo dają dla mnie porzadany stan, może w ciągu nie ma jakiegoś wjazdu ale codziennie poprawa humoru na wysokim poziomie u mnie taki dodatkowy doping po życia dla człowieka uzaleznionego po takich dawkach można funkcjonowac pracować niezauwazalnie.
Kusi mnie bardzo by spróbować fenta ale boję się ze za bardzo się spodoba bo za szybko podnoszę poprzeczke Polki co poszło jakieś 5 pączek w ciągu roku jakiś miesiąc ciągu potem benzo na miesiąc i znowu i tolerka jakoś nie skacze tragicznie pod końcem ciągu zdarza się więcej niż 80 dziennie ale tak staram się trzyma tego schematu 2x 40 i jest bosko ;)
Co do zjazdu ? Każdy może ma inaczej ale u mnie przeważa zjazd psychiczny deprecha cholerna chęć przyjęcia czegoś, a z fizycznych to dreszcze ataki zimna ciepła i cholerny katar z nosa więc póki Co nawet z braku bezno idzie to przeżyć te kilka dni do tygodnia
Po Nowym roku czas odwiedzić rodzinnego Bo parcie jest
I am the pit without sun, where blind beasts dwell.
Ja Rekomenduje Oxycontin , ostatnio jednak wiem, że są braki w aptekach i nawet zamówić się nie da w Krakowie , bo są także braki w hurtowniach. I to ogólnie oksykodonu. .... :(
Nawet Oxydoloru.... ;/ - ten jest ale tylko w 1 aptece w całym Krakowie...
Może w połowie stycznia 2020 r. coś ruszy.
Pozdrawiam wszystkich lubiących tą substancję , jak i inne opiaty/opioidy. ;)
oxy to bez kitu sztos
ja to bym percocet najchętniej ojebał, on chyba nawet sr nei jest, ale wiadomo Polska to nie Ameryka
28 grudnia 2019kiszka123 pisze: Ja Rekomenduje Oxycontin , ostatnio jednak wiem, że są braki w aptekach i nawet zamówić się nie da w Krakowie , bo są także braki w hurtowniach. I to ogólnie oksykodonu. .... :(
Nawet Oxydoloru.... ;/
I am the pit without sun, where blind beasts dwell.
28 grudnia 2019kiszka123 pisze: Oksy jest suuper.
Ja Rekomenduje Oxycontin , ostatnio jednak wiem, że są braki w aptekach i nawet zamówić się nie da w Krakowie , bo są także braki w hurtowniach. I to ogólnie oksykodonu. .... :(
Nawet Oxydoloru.... ;/ - ten jest ale tylko w 1 aptece w całym Krakowie...
Może w połowie stycznia 2020 r. coś ruszy.
Pozdrawiam wszystkich lubiących tą substancję , jak i inne opiaty/opioidy. ;)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.