01 grudnia 2019MrTrujka pisze: Czy rozgryzanie ma na celu rozpoczecie wchlaniania juz w jamie ustnej czy po prostu przyspieszyc wchlanianie w zoladku?
A kolega wyżej na pewno napisał jakąs ciekawą historię ale sorry gregory jestem teraz tak zajebiscie ugrzany że wolę iść oglądać MANDALORIANA kurva :D ale potem tu wrócę i się odniosę do tego co napisałeś ; )
POZDRO dla wszystkich grzejników !! :D
Przeniesiono do wątku ogólnego na prośbę autora. taurinnn
TAKŻE mam poparzenia 2 stopnia, idę do lekarza, u którego byłem tylko 1 raz, pokazałem mu pudełeczko po dhc 90 mg, przepisał, bez żadnych krzywych spojrzeń, co mnie zdziwiło bo jestem bardzo młody.
Z tymi poparzeniami, to tak, żeby był konkretniejszy powód niż leki.
Czy jak poproszę go o oxydolor 20 mg, który (nie)dostalem z PLB (idę dopiero 2 stycznia) to czy mi wypisze, jeśli tak, to jak mówić z dawkowaniem? Bo nie wiem miałem dhc 2 razy dziennie zapisane. Lekarz nie ma kompa czyli dostępu do mojej historii.
Chodzi mi, czy to w ogóle przejdzie i jeśli tak to jakie dawkowanie oxy polecacie? Kurwa szkoda że nie ma oxy na bóle przebijajce bez otoczki to bym tak powiedział.
Ogólnie doradzcie coś pls. Cokolwiek o bo dhc 2x dziennie a oxy, 1x rano?
==================================================
PS Ten lekarz jest 200 km od mojego rodzinnego. Jestem tu do świąt.
Proszę o wcale ie.
Scalono. Nepenthee
18 grudnia 2019nie wiem stary pisze: Kurwa szkoda że nie ma oxy na bóle przebijajce bez otoczki to bym tak powiedział.
Jest, ale trzeba pić kieliszkami żeby się zrobić. Smak jest też wstrętny.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.