To 30mg na 80% musiało podziałać, teraz będąc w oświetlonym mam 2x większe źrenice niż wtedy w ciemnym + lekki problem miałem żeby 3m przejść, przypomniało mi się :D
Tak 4h od zażycia zasnąłem, a może przespałem fazę? no i było jeszcze jakieś małe przysypianie przed zaśnieciem, które normalnie mi się raczej nie zdarza
14 lipca 2019NiedzwiedzJanusz pisze: Nie mogę już edytować poprzedniego posta![]()
Tak 4h od zażycia zasnąłem, a może przespałem fazę? no i było jeszcze jakieś małe przysypianie przed zaśnieciem, które normalnie mi się raczej nie zdarza![]()
Potem wiem że sali mi dawali to w zastrzyku w ramię i własnie tak działo nawet nawet .ból 0/10, mówiłam im że 4/10 więc mówili ze ok i więcej nie powinno się obniżać. tylko miało działać 10 godzin a tu zonk, 6godzin i nawrót, więc dostawałam częściej, mniemam więc ze mniej.
Jest to lek silniejszy od bupry ? Bo walnęłam wczoraj plaster i na razie póki nie działał ratowałam skudexą, ale chyba dziś już działa.
Mysle teraz czy zostac przy buprze przez ten trudny czas, czy jednak iść do lekarza po recke na ten oksy?Co myślicie?
Ponoć najgorszy ma być tydzien po do 10 dni ...
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.