Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 519 / 47 / 0
Szczerze według mnie to saa to jest poprostu inna forma ćpania. Może zdrowsza. Zależy. Ja to co zbudowałem nie jest oszałamiające, ale zbudowane na czysto latami i dzięki temu, nawet jak opęta mnie ciąg alkoholowo- rozrywkowy, to szybko się ogarniam, bo brakuje tego wysiłku sportowego. Gdyby nie sport to, wątpię czy bym jeszcze żył, a jeśli tak, to jako menel z wypasioną kartoteką.
scalono - aire
SarcasticCunt pisze:
Mnie bardziej śmieszą 'trenerzy personalni', którzy martwego nie potrafią zrobić. To jest dopiero dramat.
Na trenerów jest moda. Najpierw robią kurs, a potem zapisują się na siłownię. Czasami podopieczny wygląda lepiej od trenera.
  • 1345 / 147 / 8
branie koksu jest gorsze od ćpania jeżeli nie robi się formy poprawnie.
sterydy nadwyrężają organy: nerki, serce, wątrobę, ciśnienie rozpierdala nerki, serce siada bo albo jest przerośnięte albo nie daje rady pompować krwi w nienaturalne mięśnie, wątroba nie daje rady trawić nadmiaru pożywienia i sterydzianej chemii.
bardzo dobrze że robiłeś formę naturalnie, wykorzystałeś swoje geny a każdy ma różne, przynajmniej jesteś naturalny a nie zmutowany ;-)
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 519 / 47 / 0
Też uważam że nie umiejętne korzystanie z koksu, do tego feta, wódka a później się słyszy że gościu pierdolnął na zawał, albo zajebał żonę. Po takim miksie to chyba wszystko co może się zjebać , jebie się w dość krótkim czasie.
  • 59 / 15 / 0
Po co wklejasz jakieś całe artykuły z neta? Podaj link następnym razem jeżeli już musisz.

Sterydy nie są dla dzieciaków co chcą mieć formę bo z mamą nad morze jadą. Tym bardziej nie dla ćpunów, bo na to samo wyjdzie.
Ja, jak koty - widzę w strefie nocy
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
  • 3239 / 552 / 0
Przy waszej wiedzy rozmowa mogłaby być merytoryczna i nawet mnie zaciekawiła, a sprzeczacie się o pierdoły jak by wam testoteron mozgi wyżarł. Jakie to ma znaczenie kto bierze sterydy, jego sprawa.. Sterydy są dla ludzi którzy mają odwagę rozwalić sobie układ hormonalny, liczą się z konsekwencjami i skutkami ubocznymi, mają wiedzą jak je zniwelować innymi środkami dopingu i robienie masy jest ich priorytetem. Dla zwykłego widzimisie bo to fajne nie ma sensu - przyniesie więcej szkód niż korzyści.

[ external image ]
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 863 / 123 / 5
o kurwa... sory offtop

" a mnie wkurwiają " Co Was nie wkurwia ? Idealne istoty ludzkie się znalazły , nie róbcie tego co na SFD - co jeden to "mondrzejszy"

Spokojnego Dnia
Tj
[ external image ]
  • 59 / 15 / 0
Parafrazujac jeden bardzo znany kawalek - 'za madry ten kto madrzejszy niz Ty?' :D

Ja tam sie z nikim nie sprzeczam i bron Boze przeciwny sterydom nie jestem w zadnym wypadku ;) Sam bede stosowal ale jeszcze nie teraz.

@pomasujplecki czemu zakladasz, ze kazdy kto wbija od razu musi rozwalic uklad hormonalny? Zrobia to tylko Ci, ktorzy nie maja wystarczajacej wiedzy. Topowi kulturysci w Polsce (bo na swiecie to wiadomo) korzystaja z porad lekarzy za grube hajsy zeby zminimalizowac skutki uboczne. Ktos poczatkujacy robiac pierwszy cykl np. na samym tesciu (niewygorowane dawki) z odpowiednia opieka, przygotowaniem i wiedza, ktora sam zdobyl tak na prawde moze zminimalizowac skutku uboczne do zera.
  • 20 / / 0
08 sierpnia 2017cbsz pisze:
branie koksu jest gorsze od ćpania jeżeli nie robi się formy poprawnie.
sterydy nadwyrężają organy: nerki, serce, wątrobę, ciśnienie rozpierdala nerki, serce siada bo albo jest przerośnięte albo nie daje rady pompować krwi w nienaturalne mięśnie, wątroba nie daje rady trawić nadmiaru pożywienia i sterydzianej chemii.
bardzo dobrze że robiłeś formę naturalnie, wykorzystałeś swoje geny a każdy ma różne, przynajmniej jesteś naturalny a nie zmutowany ;-)
Kolejny zakompleksiony "natóral" :-D próbuję się dowartościować.
Wyobraź sobie, że można lecieć na towarze latami i mieć wyżej wymienione parametry w normie, a wręcz na poziomie lepszym niż przeciętny Kowalski. Wszystko rozchodzi się o odpowiednie dawki, unikanie środków toksycznych i odżywianie.
  • 78 / 4 / 0
08 sierpnia 2017dajmon pisze:
04 sierpnia 2017AntonSpakara pisze:
Czy ogólnie dostępne środki na likwidację lipomastii mają sens?
Chodzi mi np. coś z tego: http://www.bestbody.com.pl/inhibitory-a ... -c-60.html

Nawet kiedy byłem chudy zawsze w tych okolicach miałem tłuszcz.
Nie ma środków na likwidację lipomastii, nie wkręcaj się. Przykro mi. Tylko rzeźba ćwiczeniami i dietą. Ostatecznie zabieg.
No właśnie nie chodzi o to, że jestem spaślakiem, który się nie rusza i wpierdala słodycze i narzeka na lipomastię.
Kiedyś po diecie i ćwiczeniach ważyłem 169 kg przy wzroście 178 cm i nadal miałem tłuszcz "w tych okolicach" dlatego zastanawiam się jak to zniwelować. Schudłem jakieś ~12 kg, brałem również spalacz tłuszczu LeanFx.

Aha - zaznaczam, że nie byłem i nie jestem na żadnym cyklu sterydowym.

Jeszcze raz wrzucam listę http://www.bestbody.com.pl/inhibitory-a ... -c-60.html

Badałem estro i testo - oba hormony w normie, ale myślę, że możnaby zbić estro i jednocześnie podnieść testo, dlatego pytam o inhibitory aromatazy.
  • 59 / 15 / 0
169 kg? Ja Cie pierdole, chlopie. Masz jakies foty? To jest ostra otylosc na pierwszy rzut oka. Nie ma sensu zbijac estro jezeli jest w normie na badaniach. To poskutkuje tym ze stawy dostana po dupie w wyniku braku smarowania. Nie wiemy jak wygladasz i ciezko to stwierdzic ale przy takim wzroscie to tak jak mowilem - otylosc. Jaka miales diete? Kto Ci ukladal? Jakie makro? Jaki staz treningowy?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.