Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Ze wszystkim się zgodzę, ale jeżeli ktoś ma choć trochę rozumu i wiedzy (czyli tak na marginesie, maks kilkanaście % osób wypowiadających się w tym temacie) to nie będzie dla niego różnicy czy wbije na pierwszy cykl propa, cypio czy enana a przy tych dwóch ostatnich będzie się znacznie rzadziej kłuć. Jeżeli natomiast wyżej wymienionych cech nie posiada, to wchodzenie na cokolwiek jest wysoce niewskazane nawet na ten SUPER BEZPIECZNY krótki estr ;)
  • 519 / 47 / 0
Zgienty pisze:
Mam w łapie Methanex Nexium 10 mg methadienone. Dobre to to? Byndzie?
Ile masz w łapie i ile wyciśniesz na klatkę? Tylko bez sciemy
  • 3460 / 731 / 9
38 w łapie. W sumie nie wiem ile wycisnę bo ćwiczę zawsze sam. Teraz robię 6 serii po 20 60 kg.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 519 / 47 / 0
Idziesz do przodu. Widziałem fotki, to muszę przyznać że widać postępy. Ja w łapie mam obecnie 44 cm. 110 kg na 8 powtórzem. Przy moim stażu,czyli 10 lat z przerwami na ciągi, alkoholowe - narkotykowe szału nie ma, lipy też. Wakacje nie sprzyjają dobrej formie. 2 razy w tygodniu, max 3 siłka i rower. W dni nie treningowe browary, klony, stymulanty i trampek.
  • 519 / 47 / 0
Wytrzymałość niezła u Ciebie. Z 60 pompek zrobiłbyś.W pompkach mój rekord to 74
  • 3460 / 731 / 9
Ee ni chuja jeszcze. Dopiero pierwsza bomba %-D Ale robię pompki co drugą klatę. Ja to nie potrafię przestać pić na cyklu. Niby ma jebać wątrobę, ale nie czuć nic. Bardziej jebało MDPV. :kotz:
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 519 / 47 / 0
Ja nie wdupcam koksow. Wystarczy że jestem politoksykomanem. Jedynie kreatyna, witaminy, Carbo i magnez.Po trampku dobrze się ćwiczy.Na treningu zapierdalam jak dziki a wieczorem ładuje browary to efekt jest taki że kac 2 razy większy niż normalnie. Organizm odwodniony i nie ma kiedy się zregenerować l. Kiedyś wdupcalem mietka. 100 tabletek 10 mg. W 6 tygodni 4 cm w łapie i 6 kg masy.
  • 59 / 15 / 0
Czyli jak to przy mietku.. 4 cm wody bo w chuj aromatyzuje. A po miesiącu powrót to stany wyjściowego ;) i falki zryte albo lekko muśnięte, zależnie od organizmu.
Ja, jak koty - widzę w strefie nocy
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
  • 78 / 4 / 0
Czy ogólnie dostępne środki na likwidację lipomastii mają sens?
Chodzi mi np. coś z tego: http://www.bestbody.com.pl/inhibitory-a ... -c-60.html

Nawet kiedy byłem chudy zawsze w tych okolicach miałem tłuszcz.
  • 59 / 15 / 0
Te środki to w większości SARMY, które nie zostały do tej pory jakoś szczególnie przebadane. Jeżeli lecisz jakiś cykl i chcesz trzymać estro w ryzach to ze sprawdzonych środków masz arimidex, dostinex. I wtedy zbijać do poziomu z badań przed cyklem ( jeżeli masz problem z hormonami i chcesz mieć zrobione to profesjonalnie to do endokrynologa). Jeżeli chodzi Ci po prostu o spalenie tkanki tłuszczowej to przede wszystkim DIETA. Ewentualnie spalacze tłuszczu.
Ja, jak koty - widzę w strefie nocy
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.